Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μετρό: "Λουκέτο" στους σταθμούς λόγω συγκέντρωσης για τον Κουφοντίνα

Πάλι τα ίδια

3 Φεβρουαρίου 2021 12:06
Μετρό:

Μετρό: Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις για τον Δημήτρη Κουφοντίνα όπου για ακόμη μία φορά θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στην Αθήνα για εκείνον. Επίσης δείτε ποιοι δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες βρίσκονται στο πλευρό του.

Συγκεκριμένα αρκετοί σταθμοί του μετρό αναμένεται να κλείσουν λόγω συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Συγκέντρωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείσουν

Ειδικότερα κλείνουν στις 16:00 οι σταθμοί του μετρό Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Ευαγγελισμός και Θησείο λόγω της συγκέντρωσης που θα γίνει στις 17:30 στα Προπύλαια για τον κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται η σημερινή μέρα ως μέρα πανελλαδικής δράσης για τον Κουφοντίνα, που κάνει απεργία πείνας.

Συγκεκριμένα συγκεντρώσεις προγραμματίζονται στο Πολυτεχνείο ΑΠΘ στις 14:00, στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα στις 12:00 και στη Χάληδων πάλι στις 12:00 στα Χανιά.

Στην ανακοίνωση των αντιεξουσιαστών αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Για άλλη μια φορά το κράτος στοχοποιεί τον επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα, χωρίς να κρατάει ούτε τα προσχήματα. Βάσει του πρόσφατα ψηφισμένου νόμου, που περιορίζει τις άδειες των κρατουμένων και μπλοκάρει τους πολυ-ισοβίτες από το να εκτίουν τις ποινές τους σε αγροτικές φυλακές, ο Κουφοντίνας απήχθη απροειδοποίητα από τις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας […] Ο Δ. Κουφοντίνας βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου 2021. Ας σταθούμε αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες στον αγώνα του».

Δημήτρης Κουφοντίνας: Πίσω στο νοσοκομείο με ισχυρή αστυνομική συνοδεία

Δημήτρης Κουφοντίνας: Δύσκολα είναι τα πράγματα με τον Δημήτρη Κουφοντίνα διότι για ακόμη μία φορά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες και πάλι είχε πάει λόγω της απεργίας πείνας που κάνει τον τελευταίο καιρό.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κουφοντίνας οδηγήθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο της Λαμίας λόγω της κατάστασης της υγείας του που έχει επιβαρυνθεί από την απεργία πείνας που κάνει τον τελευταίο καιρό.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήγε πάλι στο νοσοκομείο.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Δύσκολη η κατάσταση της υγείας του

Ειδικότερα με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, έφτασε λίγο πριν τις 12:30’ το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας ο πολυισοβίτης Δημήτρης Κουφοντίνας. Ο καταδικασμένος για τα εγκλήματα της «17Ν», έχει ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου για τη μεταγωγή του από τις αγροτικές Φυλακές στις Φυλακές Δομοκού και η υγεία του έχει επιβαρυνθεί σημαντικά.

Για την ασφαλή διακομιδή του στο Νοσοκομείο που έγινε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την παραμονή του σε αυτό, συμμετέχουν πολλοί αστυνομικοί, όπως αναφέρει το lamiareport. Θυμίζουμε ότι είχε βρεθεί και πάλι στο Νοσοκομείο το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, αλλά είχε αρνηθεί οποιαδήποτε παροχή βοήθειας και επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα με ασθενοφόρο και πάλι στη Φυλακή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share