Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τούρκοι χάκερ "εισέβαλαν" στον προσωπικό λογαριασμό της Ντόρας Μπακογιάννη

Απίστευτο αυτό που ανέβασαν

31 Ιανουαρίου 2021 13:21
Τούρκοι χάκερ

Ντόρα Μπακογιάννη: Από ότι φαίνεται μία ακόμη επίθεση ήρθε από την Τουρκία αλλά δεν ήταν από την κυβέρνηση αλλά από χάκερ της χώρας. Επίσης σημειώνεται ότι πριν αρκετό καιρό ο Νίκος Παπάς του ΣΥΡΙΖΑ είχε πέσει θύμα χάκερ και εκείνος.

Συγκεκριμένα θύμα Τούρκων χάκερ έπεσε η Ντόρα Μπακογιάννη όπου "εισέβαλαν" στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Θύμα χάκερ έπεσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ντόρα Μπακογιάννη: Τούρκοι χάκερ εισέβαλαν στο instagram

Ειδικότερα κυβερνοεπίθεση δέχθηκε ο λογαριασμός της Ντόρας Μπακογιάννη στο Instagram. Τούρκοι χάκερς παραβίασαν τον λογαριασμό της, και ήδη έχουν αρχίσει να ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες. Πρόκειται για εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό καθώς δεν είναι απλά Ελληνίδα πολιτικός αλλά αδερφή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και φυσικά πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Κάτω από τις αναρτήσεις της κυρίας Μπακογιάννη υπάρχουν εκατοντάδες σχόλια από Τούρκους οι οποίοι αποθεώνουν τον Κεμάλ και βρίζουν χυδαία τη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο λογαριασμός της κυρίας Μπακογιάνη ελέγχεται από τις αρμόδιες Αρχές και σύντομα οι εικόνες του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ θα «κατέβουν» από το προφίλ της πρώην υπουργού.

Η ίδια δεν έχει προς το παρόν τοποθετηθεί για το ζήτημα.

Δείτε τον λογαριασμό της κυρίας Μπακογιάννη που έχουν χακάρει:

Τα ποστ που την έχουν χακάρει.

Χάκερς μπήκαν στον λογαριασμό της Ντόρας.

Συναγερμός στο Αιγαίο: Ο Ερντογάν απέσυρε τα ερευνητικά του πλοία από την Ανατολική Μεσόγειο

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με τη στάση της Τουρκίας, αφορώντας τα ελληνοτουρκικά και όχι μόνο, αφού ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πήρε την απόφαση να αποσύρει όλα του τα ερευνητικά πλοία από την Ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, πρόκειται για τα ερευνητικά πλοία Μπαρμπαρός, Ορούτς Ρέις και Γιαβούζ, λίγες μέρες μετά την επέτειο της κρίσης των Ιμίων.

Τουρκία: Για αυτό το λόγο ο Ερντογάν απέσυρε τα πλοία

Το Ορούτς Ρέις βρίσκεται στον κόλπο της Αττάλειας, το Ορούτς Ρέις είχε αποσυρθεί για συντήρηση, όπως είχε ειπωθεί, και το Μπαρμπαρός αποσύρθηκε λίγες ημέρες πριν από τις διερευνητικές επαφές, σύμφωνα με την Χουριέτ, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι εν αναμονή και του επόμενου γύρου των διερευνητικών επαφών με την Αθήνα, η Άγκυρα θέλει να στείλει με αυτό τον τρόπο ένα πολιτικό μήνυμα, ότι δεν υπάρχει κάποια προκλητική κίνηση από την πλευρά της.

Για πολιτικό μήνυμα της Τουρκίας, έκανε λόγο ο Μανώλης Κωστίδης, ότι αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάποια πρόκληση από την πλευρά της χώρας μας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share