Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Βύρωνα: Επίθεση με μαχαίρι σε 17χρονο!

Ποια η κατάστασή του;

31 Ιανουαρίου 2021 09:26
Σοκ στο Βύρωνα: Επίθεση με μαχαίρι σε 17χρονο!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ επικρατεί στο Βύρωνα, αφού γνωστή έγινε η είδηση πως έγινε επίθεση με μαχαίρι σε έναν ανήλικο, ετών 17, με ένα 19χρονο να προσάγεται στην Αστυνομία.

Βύρωνας: Το χρονικό της επίθεσης στο 17χρονο

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 22:00 χθες (30/1) στη συμβολή Καραολή Δημητρίου και Νέας Ελβετίας, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι ένας ανήλικος.

Πρόκειται για έναν 17χρονο ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι. Από την αστυνομία προσήχθη ένας 19χρονος, με μια επίθεση με μαχαίρι πρόσφατα να συγκλονίζει στο εξωτερικό.

Βύρωνας: Εγγονός δολοφόνησε την γιαγιά του και δήλωσε ότι πέθανε στον ύπνο της

Βύρωνας: Ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο Βύρωνα όπου ένας άνδρας δήλωσε στην αστυνομία ότι η γιαγιά του πέθανε στον ύπνο της ενώ εκείνος την είχε δολοφονήσει.

Συγκεκριμένα η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με μώλωπες στο πρόσωπο, ωστόσο δεν έφερε κάποιο άλλο σημάδι που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.

Ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο Βύρωνα.

Βύρωνας: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας διαπιστώθηκε ότι η ηλικιωμένη έφερε στο σώμα της μώλωπες που προέρχονται από χτυπήματα τόσο στο πρόσωπο όσο και στα πλευρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να κακοποιούσε το θύμα συστηματικά. Ο εισαγγελέας είχε δώσει στο παρελθόν εντολή για τον εγκλεισμό του δράστη σε ψυχιατρική κλινική.

Κάποια στιγμή, ωστόσο, ο εγγονός πήρε εξιτήριο από την κλινική και συνέχισε να συγκατοικεί με την ηλικιωμένη, η οποία ζούσε και τους δύο με την πενιχρή σύνταξή της. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο παρελθόν γείτονες είχαν κάνει στην αστυνομία καταγγελίες που ανέφεραν ότι η άτυχη γυναίκα κακοποιούνταν.

Λίγα λεπτά μετά το έγκλημα ο εγγονός κάλεσε στην αστυνομία και δήλωσε «η γιαγιά μου είναι νεκρή, ελάτε να την πάρετε, πέθανε στον ύπνο της». Η σορός της ηλικιωμένης βρίσκεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία-νεκροτομή.

Ένας εγγονός δολοφόνησε τη γιαγιά του στον Βύρωνα.

Η ηλικιωμένη είχε πάει στο νοσοκομείο λόγω ενός ξυλοδαρμού

Η ηλικιωμένη γυναίκα, ζούσε στο σπίτι της στον Βύρωνα μαζί με δύο συγγενείς της. Ο ένας από τους δύο αποχώρησε στις 12 Δεκεμβρίου από το σπίτι και φέρεται να είναι και αυτός θύμα ξυλοδαρμού.

Σύμφωνα μάλιστα με την «Γραμμή Ζωής» η ηλικιωμένη είχε πάει δύο φορές στο νοσοκομείο. Κοινωνική λειτουργός μιλώντας επιβεβαίωσε το περιστατικό, αναφέροντας ότι η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε στις 12 Δεκεμβρίου αρχικά στο «Γεννηματάς» και μετά στον «Ευαγγελισμό».

Νοσηλεύτηκε για εννέα μέρες με σοβαρά τραύμα και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κοινωνικές υπηρεσίες του νοσοκομείου γνώριζαν τι συνέβαινε στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης.

Μάλιστα, οι κοινωνικοί λειτουργοί ζήτησαν η ηλικιωμένη να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι να μπορέσουν να την βοηθήσουν αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό και η γυναίκα γύρισε σπίτι της.

Γείτονες της ηλικιωμένης, είχαν καταγγείλει πολλές φορές τα όσα πέρναγε η άτυχη γυναίκα στο σπίτι της. Τον περασμένο Δεκέμβριο η αστυνομία προσπάθησε να μπει στο σπίτι μετά από καταγγελίες, ενώ στο παρελθόν αυτοψία είχαν πραγματοποιήσει και οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share