Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Συναγερμός στη Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι στη Φρανκφούρτη - Υπάρχουν αρκετοί τραυματίες

Στο σημείο έχουν σπεύσει οι Αρχές

26 Ιανουαρίου 2021 16:02
Συναγερμός στη Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι στη Φρανκφούρτη - Υπάρχουν αρκετοί τραυματίες
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Συναγερμός στη Γερμανία: Συναγερμός σήμανε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Φρανκφούρτη όπου σημειώθηκε μία επίθεση με μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετά άτομα. Επίσης στις ΗΠΑ σημειώθηκε ένα άγριο έγκλημα όπου δύο έφηβες σκότωσαν μία 15χρονη σε ζωντανή μετάδοση.

Συγκεκριμένα στην Γερμανία και ειδικά στη Φρανκφούρτη σημειώθηκε επίθεση με μαχαίρι όπου αρκετοί τραυματίστηκαν αλλά δεν βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση με τις Αρχές να έχουν πιάσει τον δράστη.

Συναγερμός σήμανε στη Γερμανία.

Συναγερμός στη Γερμανία: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επίθεση που έγινε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου με μαχαίρι σε σταθμό τρένου στη Φρανκφούρτη. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η επίθεση έγινε το πρωί στην πόλη της κεντρικής Γερμανίας προτού η αστυνομία συλλάβει τον δράστη.

Το Associated Press επικαλείται μια δήλωση από την αστυνομία, σύμφωνα με την οποία κανένα από τα θύματα δεν έχει τραύματα που να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του, χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία για τον δράστη. Η επίθεση έγινε κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και οι τραυματίας μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.

Αξιωματούχοι επιβολής του νόμου συγκεντρώνουν πληροφορίες γύρω από το περιστατικό για να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες. Η αστυνομία της Φρανκφούρτης πάντως γνωστοποίησε ότι κανένας από τους τραυματίες δεν βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μεγάλη επίθεση έγινε στη Γερμανία.

Η σύλληψη του υπόπτου και οι ισχυρισμοί της επίθεσης

Ο ύποπτος συνελήφθη μετά από τραυματισμό «αρκετών» ανθρώπων, ανέφερε η αστυνομία της Φρανκφούρτης σε δήλωση στο Twitter. Δεν υπάρχει πλέον κανένας κίνδυνος για τους πολίτες, αλλά τα κίνητρα του δράστη είναι ακόμα ασαφή, είπε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες όταν γίνουν διαθέσιμες.

Η αστυνομία απέκλεισε μια μεγάλη περιοχή γύρω από το σημείο της επίθεσης, με τα Μέσα Ενημέρωσης να αναφέρουν ότι στην περιοχή εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός οχημάτων έκτακτης ανάγκης. Η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung ισχυρίστηκε ότι ο ύποπτος ενήργησε υπό την επήρεια ναρκωτικών, αλλά οι Αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει την αναφορά αυτή.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share