Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021

Κόλαση σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη: «Άντε γ@μ@σ@#, @ρχ#δ#» - Βρισιές και απειλές οδηγού σε επιβάτη (Video)

Σε έξαλλη κατάσταση ο οδηγός!

26 Ιανουαρίου 2021 14:30
Κόλαση σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη: «Άντε γ@μ@σ@#, @ρχ#δ#» - Βρισιές και απειλές οδηγού σε επιβάτη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κόλαση επικράτησε μέσα σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη με τον οδηγό να βρίζει και να απειλεί επιβάτη «Άντε γ@μ@σ@#, @ρχ#δ#»! Ακόμα ένα απίστευτο σκηνικό είχε λάβει τόπο σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη μη χρήση μάσκας για τον κορωνοϊό, με τους επιβάτες να ανταλλάσσουν «βαριές» κουβέντες και να μη διστάζουν να έρθουν και στα χέρια.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο πρώτο δρομολόγιο της γραμμής Χ1 που ξεκινά από το αεροδρόμιο Μακεδονία. Διάφοροι επιβάτες, μαζί και εκείνος που δέχτηκε την υβριστική επίθεση από τον οδηγό του ΟΑΣΘ, διαμαρτυρήθηκαν γιατί το δρομολόγιο ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 10 λεπτών.

«Ο οδηγός ήταν εκτός εαυτού. Προφανώς και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει κι όμως το έκανε. Φοβηθήκαμε για την ασφάλειά μας. Αρνούμαι να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στον επιβάτη που καθόταν από πίσω του. Ούτε το χειρότερο είδος ανθρώπου δεν θα μιλούσε με αυτό τον τρόπο» δήλωσε στο thestival.gr αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Επιβάτης κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο μέρος του επεισοδίου. Στο βίντεο ακούγεται ο οδηγός να ξεστομίζει απίστευτες βρισιές εναντίον επιβάτη. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να τον απειλήσει ότι θα τον δείρει.

Απίστευτο: Οδηγός λεωφορείου έβρισε χυδαία δύο επιβάτιδες

Απίστευτο σκηνικό έλαβε σε λεωφορείο, με τον οδηγό του να βρίζει χυδαία δύο επιβάτιδες, όπως εμφανίζεται σε βίντεο που δημοσίευσε επιβάτης της γραμμής, με τη μία γυναίκα να δέχεται τις ύβρεις, μην έχοντας προλάβει να βάλει τη μάσκα της, και την άλλη επειδή διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά του, ενώ βγήκε και η απόφαση για τον γονιό που χτύπησε καθηγητή λόγω της μάσκας.

Το περιστατικό, το οποίο η μία εκ των δύο γυναικών έχει ήδη καταγγείλλειι στην εταιρία, συνέβη την περασμένη Δευτέρα στο Μαρούσι κατά τη διάρκεια δρομολογίου της γραμμής Α8.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγα λεπτά πριν η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), για τον οδηγό, ο οποίος φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο, έχουν ήδη ενεργοποιηθρί οι πειθαρχικές διαδικασίες με την εταιρία να προαναγγέλλει «βαρύτατες κυρώσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΣΥ έχει ως εξής:

«Ο.ΣΥ. Α.Ε. σταθερά προσηλωμένη στο έργο της, που είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού, καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές της. Με αφορμή περιστατικό που προβάλλεται σε βίντεο και δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρίας, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της Ο.ΣΥ. Α.Ε., έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες. Σε περιστατικά, όπως το ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρίας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share