Κρήτη: Η πρώτη διάσωση της χρονιάς – Η πυροσβεστική απεγκλώβισε κουταβάκι που έπεσε σε βόθρο

Κρήτη: Η χρονιά που μας πέρασε ήταν από τις χειρότερες των τελευταίων πολλών χρόνων. Η εμφάνιση του κορωνοϊού άλλαξε τις ζωές μας προς το χειρότερο. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Ήταν όμως ιδιαίτερα κακή και για τα ζώα, καθώς είχαμε ρεκόρ κακοποιήσεων, εγκαταλείψεων και θανάτων από φόλες. Κάθε μέρα και κάτι χειρότερο.
Φέτος ευχόμαστε να ακούσουμε περισσότερες καλές ειδήσεις. Και για τους ανθρώπους και για τα ζώα. Για αυτό γράφουμε και την πρώτη καλή της χρονιάς, που διαβάζουμε στη σελίδα της Ρένας Τερζάκη από τα Χανιά. Πρόκειται για τη διάσωση ενός μικρού κουταβιού από την Πυροσβεστική.
Το κουταβάκι έπεσε σε βόθρο στους Αρμένους Αποκορώνου. Ξέφυγε πιθανόν από το σπίτι του λόγω των πυροτεχνημάτων το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και έπεσε εκεί. Το κλάμα του άκουσε μια φιλόζωη κυρία, η Μαρία, η οποία κάλεσε την Πυροσβεστική. Για τους ανθρώπους της Πυροσβεστικής γενικά έχουμε να πούμε τα καλύτερα. Είναι πάντα παρόντες στις διασώσεις ζώων.
Έτσι και σε αυτήν την περίπτωση έσπευσαν στο σημείο τρεις άντρες από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Βρυσών. Και η προσπάθεια διάσωσης ξεκίνησε. Το άνοιγμα ήταν πολύ μικρό και χρειάστηκε πολλή ώρα να το ανοίξουν. Στη συνέχεια τράβηξαν με καλάθι το κουταβάκι που ευτυχώς ήταν καλά στην υγεία του. Παράλληλα δείτε και άλλη μια συγκινητική ιστορία με ένα κουταβάκι που το βρήκαν με δεμένο στόμα.
Οικογένεια ξύπνησε και βρήκε μέσα στο σπίτι της έναν αδέσποτο σκύλο και τον υιοθέτησε
Ένας φοβισμένος και φανερά υποσιτισμένος αδέσποτος σκύλος βρήκε καινούργιο σπίτι, απλώς μπαίνοντας «απρόσκλητος» μέσα σε αυτό.
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την στιγμή που σκύλος περιφέρεται έξω από ένα σπίτι στη Φιλαδέλφεια και δειλά ανεβαίνει τις εξωτερικές σκάλες, μπαίνοντας τελικά μέσα στο σπίτι, από την μπροστινή πόρτα που ήταν ανοιχτή.
Γείτονας είδε την ανοιχτή πόρτα και στο βίντεο φαίνεται να ελέγχει λίγο τον χώρο, ώστε να καταλάβει τι συμβαίνει. Τελικά αποφασίζει να κλείσει την πόρτα, μην γνωρίζοντας ωστόσο πως μέσα στο σπίτι είχε μπει ο αδέσποτος σκύλος.
Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, που κοιμόνταν εκείνη την ώρα, είπαν πως δεν είχαν ιδέα τι είχε συμβεί μέχρι το επόμενο πρωί που ξύπνησαν και βρήκαν τον αδέσποτο σκύλο.
Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Η αντίδραση αυτού του σκύλου όταν συναντά τους ιδιοκτήτες του μετά από χρόνια θα σας αφήσει έκπληκτους (video)
I just woke up to this puppy in my house and we have no idea how it got here. pic.twitter.com/OZMystNsZE
— Jack Jokinen (@JJFromTheBronx) December 14, 2019
Apparently my front door was WIDE open and he just walked in pic.twitter.com/okOkmcVZdr
— Jack Jokinen (@JJFromTheBronx) December 14, 2019
He’s getting comfortable pic.twitter.com/vHv6dgRgTD
— Jack Jokinen (@JJFromTheBronx) December 14, 2019
Fuck whoever had this dog first pic.twitter.com/zzyqgEIbd8
— Jack Jokinen (@JJFromTheBronx) December 14, 2019
I’m fucked pic.twitter.com/amQDdDC6RD
— Jack Jokinen (@JJFromTheBronx) December 14, 2019
Όπως εξήγησαν, η έκπληξή τους ήταν τεράστια όταν ανακάλυψαν στον πάνω όροφο του σπιτιού ένα κουτάβι και ταυτόχρονα όλα τα παράθυρα κλειστά και κλειδωμένα.
Αυτό που εικάζουν πως έγινε είναι πως η κεντρική πόρτα ενδεχομένως δεν είχε κλείσει σωστά με αποτέλεσμα να ανοίξει από τον δυνατό αέρα.
Η οικογένεια, που έχει ήδη έναν σκύλο, αποφάσισε να κρατήσει επίσης τον απρόσκλητο τετράποδο επισκέπτη τους, που είναι γένους θηλυκού.
«Είναι σε ένα ζεστό σπίτι, τρώει καλά, έχει νερό και άφθονες αγκαλιές. Ζει πλέον σε ένα περιβάλλον που την αγαπούν», εξηγούν για την Σούζι, όπως την ονόμασαν.






0 ΣΧΟΛΙΑ