Νέα ένταση στη Μόρια: Επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες και αστυνομικούς

Συνεχίζεται όπως όλα δείχνουν η έκρυθμη κατάσταση στη Μόρια καθώς αργά το βράδυ της Τετάρτης, ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ μεταναστών και αστυνομίας.
Όπως μετέδωσε το OPEN αργά το βράδυ της Τετάρτης, δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί στη διασταύρωση της Παναγιούδας για να μην επιτρέψουν σε χιλιάδες μετανάστες να κινηθούν προς την πόλη της Μυτιλήνης.
Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων για να απωθήσουν τους μετανάστες, οι οποίοι έχουν ανάψει φωτιές και παραμένουν στο σημείο.
Δραματικές στιγμές στη Μόρια: Καίγονται σκηνές – Οικογένειες φεύγουν άρoν άρoν
Νέα φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον καταυλισμό των προσφύγων της Μόριας στην Μυτιλήνη.
Σύμφωνα με το OPEN TV, καίγονται σκηνές που δεν είχαν καεί και οικογένειες τρέχουν άρον άρον με τα μωρά στην αγκαλιά τους να σωθούν από τις φλόγες.
Η νέα εστία φωτιάς ξέσπασε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα ενώ η κατάσταση από τους καπνούς και το καμένο πλαστικό είναι αποπνικτική.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις ενώ προς το παρόν παραμένει άγνωστη η αιτία της φωτιάς.






0 ΣΧΟΛΙΑ