ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο άνδρα!

Καβάλα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο άνδρα!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τραγικό θάνατο βρήκε στην άσφαλτο σήμερα το απόγευμα (7/1/2020) ένας ηλικιωμένος άνδρας στην περιοχή της Ελευθερούπολης Καβάλας.

Το αυτοκίνητο παρέσυρε ηλικιωμένο άνδρα, περίπου 83 ετών, στην είσοδο της Ελευθερούπολης από Καβάλα, τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Τραγικό θάνατο βρήκε και ένας άνδρας όταν έπεσε νεκρός σε πεδίο βολής στις Σέρρες.

Στο σημείο βρίσκεται ήδη περιπολικό της τροχαίας.

Δράμα: Nεκρός οδηγός! Kαρφώθηκε σε δένδρο!

Νεκρός “έπεσε στην άσφαλτο” νωρίς το πρωί της Δευτέρας (6/1/2020) ένας 64χρονος, στη Δράμα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε δέντρο.

Συνέπεια της πρόσκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο άνδρας. Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του, όπως και το συμβάν στις Σέρρες, όπου ένας κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρός σε πεδίο βολής, και τα αίτια του θανάτου του ακόμα διερευνούνται.

Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναφέρει:

«Την 6-1-2020 και ώρα 06.25, στη Δράμα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 64χρονου.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας».

Λαμία: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε εγκαταλελειμμένο κτήριο!

Απανθρακωμένο πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (7/1) σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο κέντρο της Λαμίας, πάνω από την πλατεία Λαού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πιθανότατα ανήκει σε γνωστό τοξικομανή της περιοχής, ωστόσο λόγω της κατάστασης του πτώματος δεν είναι εύκολη η αναγνώριση. Πριν λίγες μέρες, είχε βρεθεί το πτώμα ενός άνδρα σε είσοδο πολυκατοικίας στο Γκύζη, που ήταν δεμένος χειροπόδαρα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Σοκ στον Έβρο: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη!

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι από διερχόμενους πολίτες στην επαρχιακή οδό Αλεξανδρούπολης – Κίρκης στον Έβρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται ότι πρόκειται για γυναίκα παράτυπη μετανάστρια η οποία έχασε την ζωή της από παθολογικά αίτια, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Να σημειώσουμε ότι σοκ έχει προκαλέσει και η υπόθεση, κατά την οποία πτώμα βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη 10 χρόνια μετά…

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σοκ στον Έβρο! Βρέθηκαν δύο πτώματα γυναικών!

Το πρωί της Κυριακής άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν στον Έβρο, κατά την διάρκεια περιπολίας σε ένα χωράφι στο χωριό Γεμιστή, πτώματα δύο γυναικών!

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι νωρίτερα σήμερα το πρωί στον Βόλο, εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα, λίγες μέρες μετά το φρικιαστικό εύρημα στο Δομοκό!

Οι δύο γυναίκες φέρονται να μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα και για άγνωστους λόγους απεβίωσαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρόκειται για πολύ νεαρές γυναίκες, ηλικίας 15 εως 25 ετών Αφροασιάτικης καταγωγής.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου