Σοκ στην Nαύπακτό: Εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία!

Νεκρός εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην Κάτω Βασιλική.
Ο 87χρονος, κάτοικος Αθηνών με καταγωγή από το Τρίκορφο Ναυπακτίας βρισκόταν στην περιοχή για τις διακοπές του. Να σας θυμίσουμε τον 48χρονο που βρέθηκε νεκρός σε τουαλέτα νοσοκομείου, τα αίτια του θανάτου; Θα σας σοκάρουν!
Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Λ.Τ. Ναυπάκτου.
Τραγωδία στη Πέλλα: Πέθανε ο αντιδήμαρχος της περιοχής με τραγικό τρόπο!
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Αριδαίας μετά το άκουσμα της είδησης ότι ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αλμωπίας Γιώργος Γούδης εντοπίστηκε νεκρός σε δασική περιοχή στους Προμάχους Αλμωπίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου καθώς είχε μεταβεί στην περιοχή για υλοτομίες εργασίες. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Γούδης διατηρούσε εταιρεία επεξεργασίας ξύλου.
Σοκ στην πολιτική σκηνή: Πέθανε πρώην πρωθυπουργός!
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού συμβάντος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.






0 ΣΧΟΛΙΑ