ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Άντρας ”παραδειγματίστηκε” από τον Ρουβίκωνα και θέλησε να εισβάλει στη Βουλή!

Άντρας ”παραδειγματίστηκε” από τον Ρουβίκωνα και θέλησε να εισβάλει στη Βουλή!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μετά τη χθεσινή επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή, ένας 70χρονος άνδρας επιχείρησε σήμερα να εισβάλει στο προαύλιο της Βουλής

Ο 70χρονος άρχισε να ανεβαίνει τα πλάγια σκαλιά της Βουλής, πίσω από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, κρατώντας μια ελληνική σημαία στα χέρια του.

Ωστόσο, επενέβησαν έγκαιρα οι άνδρες της αστυνομίας και ανέκοψαν την πορεία του, συλλαμβανοντας τον. Μάλιστα, 70χρονος φώναζε στους αστυνομικούς «αφού μπορεί ο Ρουβίκωνας γιατί όχι κι εγώ;» και αμέσως οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου μετά από λίγο αφέθηκε ελεύθερος.

Σε μια σύλληψη προχώρησε η αστυνομία για την επίθεση Ρουβίκωνα στη Βουλή!

Μετά την επίθεση με μπογιές και καπνογόνα, που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βουλήαπό περίπου 15 μέλη του Ρουβίκωνα, η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή, που αργότερα μετατράπηκε σε σύλληψη. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 36χρονο, παλιό μέλος του Ρουβίκωνα.

Στο μεταξύ, ο αρχηγός της Αστυνομίας διέταξε τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης, για την επίθεση στη Βουλή. Παρότι με εσωτερικό έγγραφο η ΕΛΑΣ προειδοποιούσε για επιδρομή από μέλη του Ρουβίκωνα στη Βουλή, με αφορμή την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, τελικά η αναρχική συλλογικότητα κατάφερε να αιφνιδιάσει το μεσημέρι της Τρίτης.

Επίθεση με μπογιές στη Βουλή!

 

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες άγνωστοι πέταξαν μπογιές στο κτίριο της Βουλής. Πριν από λίγη ώρα από την πλευρά του Άγνωστου Στρατιώτη πέταξαν μπογιές για να ακολουθήσει η ρίψη καπνογόνων από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

 

Στον προαύλιο χώρο κατέβηκε και ο πρόεδρος της Βουλής για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί.

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου