ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκτός κινδύνου η εθελόντρια που χτυπήθηκε από όχημα σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς

Εκτός κινδύνου η εθελόντρια που χτυπήθηκε από όχημα σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η εθελόντρια
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, μια εθελόντρια από την Ομάδα Εθελοντών ΣΕΑΔ Αφιδνών, η οποία παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο την ώρα που συμμετείχε στην κατάσβεση πυρκαγιάς σε σταματημένο όχημα στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο LIDL, στα όρια των Δήμων Διονύσου και Ωρωπού.

Συγκίνηση στην τοπική κοινωνία

Η νεαρή γυναίκα δέχτηκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο. Στο πλευρό της βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή συνάδελφοι εθελοντές από τον ΣΕΑΔ, καθώς και ο Ειδικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού, Γιάννης Μονιάκης.

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης, εξέφρασε τη συμπαράστασή του προς την τραυματισμένη εθελόντρια και την οικογένειά της, ευχόμενος ταχεία ανάρρωση, ενώ ευχαρίστησε δημόσια όλα τα μέλη των εθελοντικών ομάδων που καθημερινά, με αυταπάρνηση, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην περιοχή.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου