Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Να ομολογήσει αν το έχει κάνει - Να γεννήσω ένα τέρας;» - Ξεσπά η μάνα του 39χρονου για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας (Video)

Ζήτησε να δει την κηδεία της συντρόφου του μέσα από το κελί

13 Ιανουαρίου 2024 08:23
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Να ομολογήσει αν το έχει κάνει - Να γεννήσω ένα τέρας;» - Ξεσπά η μάνα του 39χρονου για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης εγκύου Γεωργίας Μουράτη που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της βρίσκεται στα κρατητήρια μέχρι την απολογία του και τον μόνο άνθρωπο που έχει ζητήσει να δει είναι η μητέρα του.

Η μητέρα του, ωστόσο, σύμφωνα με το Star, δεν θέλει να τον αντικρίσει και το μόνο που έχει να του πει είναι «να ομολογήσει». Παράλληλα, όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για το παρελθόν του 39χρονου.

«Να ομολογήσει! Αν το έχει κάνει, να ομολογήσει… Όλα τα στοιχεία οδηγούν εκεί…» λέει χαρακτηριστικά.

Η μητέρα του 39χρονου ξέσπασε σε λυγμούς όταν αναφέρεται στη Γεωργία και ζητά συγγνώμη από τη μητέρα της και το παιδί της, που έμεινε ορφανό.

«Μια μεγάλη συγνώμη – που δε χωράει συγνώμη αυτή τη στιγμή – σε εκείνη τη μάνα και σε εκείνο το 13χρονο κοριτσάκι που το άφησε ορφανό χωρίς μάνα και τη μάνα χωρίς παιδί… Δεν μπορώ να το διανοηθώ, δεν μπορώ… Επειδή είμαι μάνα δεν ξέρω κι αν τα συλλυπητήρια είναι αρκετά σε αυτή τη μητέρα ή σε αυτό το παιδάκι. Ειλικρινά συμπάσχω μαζί τους. Δεν είμαι κι εγώ σε καλή κατάσταση. Να γεννήσω ένα τέρας; Δεν υπάρχει δικαιολογία γι’ αυτό» λέει με δάκρυα στα μάτια.

Η γυναίκα είχε την τελευταία επικοινωνία με τον γιο της την ημέρα της γυναικοκτονίας. Του έστειλε μήνυμα, όμως δεν πήρε απάντηση. Γνώριζε για τη Γεωργία, της έλεγε ότι την αγαπά, όμως δεν της είχε πει τίποτα για την εγκυμοσύνη της.

Ο 39χρονος ζήτησε να δει την κηδεία της συντρόφου του μέσα από το κελί

Ο 39χρονος φέρεται να ζήτησε να δει την κηδεία της 41χρονης εγκύου μέσα από το κελί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ήταν ψυχρός και ανέκφραστος όταν παρακολουθούσε το τελευταίο «αντίο».

Μέσα στο κρατητήρια το μόνο που κάνει είναι να καπνίζει. Το βράδυ της Τετάρτης έκλαψε για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια το βλέμμα του πάγωσε ξανά. Δεν ομολογεί και λέει διαρκώς: «Για μένα η Γεωργία ήταν τα πάντα, έχω δώσει τα πάντα για εκείνη. Δε θα μπορούσα να της κάνω κακό. Ήταν η ζωή μου».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share