Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στη φόρα το παρελθόν του 39χρονου - Έψαχνε το μωρό που είχε αποκτήσει και είχε πεθάνει (video)

Όταν ζητήθηκε εκταφή της σορού του παιδιού, το φέρετρο ήταν άδειο

12 Ιανουαρίου 2024 11:52
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στη φόρα το παρελθόν του 39χρονου - Έψαχνε το μωρό που είχε αποκτήσει και είχε πεθάνει (video)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Προεκτάσεις παίρνει η υπόθεση γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην οποία εμπλέκεται ο 39χρονος σύντροφος του θύματος.

Σύμφωνα με το Star, ο 39χρονος εμπλέκεται στην εξαφάνιση της σορού του παιδιού που είχε αποκτήσει το 2009 με την τότε 17χρονη σύντροφό του και το οποίο είχε χάσει τη ζωή του από νοσοκομειακή λοίμωξη.

Όταν τότε είχε γνωστοποιηθεί στον 39χρονο σήμερα άνδρα και τη σύντροφό του ότι το νεογέννητο είχε χάσει τη ζωή του, το ζευγάρι είχε κατηγορήσει το δημόσιο μαιευτήριο υποστηρίζοντας ότι το παιδί δεν είχε πεθάνει αλλά κάποιος το είχε εξαφανίσει για να το δώσει για υιοθεσία.

Δείτε ακόμα: «Θα σκυλιάσω να βρω τη γυναίκα μου» έλεγε στα κανάλια ο 39χρονος που σκότωσε την έγκυο σύντροφό του

Μετά την καταγγελία, εισαγγελέας είχε διατάξει να ανοίξει ο τάφος του παιδιού, όταν όμως έγινε η εκταφή, το φέρετρο ήταν κενό χωρίς να έχει εξηγήσει τι συνέβη με τη σορό.

Ακολούθησε αστυνομική και δικαστική έρευνα, που τέθηκε στο αρχείο ως προς τις ευθύνες του μαιευτηρίου, με ένα από τα σενάρια που είχε διακινηθεί τότε να κάνει λόγο για προσπάθειες διεκδίκησης αποζημίωσης εκ μέρους των γονέων.

Το 2013 είχαν ζητήσει, μάλιστα, να ανοίξει ξανά ο φάκελος, καθώς πίστευαν ότι το βρέφος έπεσε κύκλωμα εμπορίας βρεφών ενώ είχαν δώσει και DNA για να δουν αν έχουν κάποια σχέση με τη μικρή Μαρία, την 4χρονη που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά και αποκαλύφθηκε πως δεν είναι το βιολογικό τέκνο της οικογένειας με την οποία ζούσε.

Η πρώην σύζυγος του 39χρονου συντρόφου της Γεωργίας, πάντως, υποστηρίζει σήμερα ότι αυτός δε σχετίζεται με την υπόθεση της εξαφάνισης, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «αν ήταν μπλεγμένος δε θα έκανα δύο παιδιά μαζί του, αλλά θα είχα φύγει».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share