Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

«Ομολόγησα ένα έγκλημα που δεν έκανα! Σουζάνα δεν ξέρω πλέον τι να κάνω με τη ζωή μου» - Το γράμμα του πιλότου στη μητέρα της Καρολάϊν (Video)

«Είσαι η μητέρα της γυναίκας μου, γιαγιά της κόρης μου και ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου»

28 Σεπτεμβρίου 2023 14:06
«Ομολόγησα ένα έγκλημα που δεν έκανα! Σουζάνα δεν ξέρω πλέον τι να κάνω με τη ζωή μου» - Το γράμμα του πιλότου στη μητέρα της Καρολάϊν (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Μαρέδης, οι οποίοι παρουσίασαν για πρώτη φορά την γραμμένη στα αγγλικά επιστολή που έστειλε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη μητέρα της Καρολάιν. Την ίδια στιγμή, κόλαφος ήταν ο εισαγγελέας για τον πιλότο.

Ο καταδικασμένος για τη δολοφονία της 20χρονης σύζυγου του γράφει μεταξύ άλλων:

«Σου χρωστάω πολλά πράγματα, πολλά περισσότερα από όσα μπορώ να σου ανταποδώσω. Το λιγότερο που έχω να σου δώσω αυτή την στιγμή είναι η αλήθεια, γιατί την αξίζεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον… Εγώ θα λείπω Σουζάνα για λίγα χρόνια… Η Λυδία δεν έχει κάνει τίποτα κακό και οφείλουμε στην Καρολάιν να της τα δώσουμε όλα, θέλω να είναι ευτυχισμένη…

Σουζάνα, θα σε αγαπάω ό,τι κι αν γίνει. Είσαι η μητέρα της γυναίκας μου, γιαγιά της κόρης μου και ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου. Δε θα ξεχάσω ποτέ ότι μου φέρθηκες σαν οικογένεια….Μου λείπει τόσο πολύ (η Καρολάιν), απλώς πες της πόσο την αγαπώ την επόμενη φορά που θα την επισκεφθείς….Αυτά που είπα σήμερα είναι για σένα και την οικογένειά σου, δε θα τα χρησιμοποιήσω στο δικαστήριο, θα το είχα κάνει αν ήθελα…»

Το μεσημέρι της Πέμπτης η εκπομπή παρουσίασε ένα νέο απόσπασμα από το γράμμα. Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share