Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

«Τον είδα ατάραχο, δεν τον νοιάζει τίποτα» - Συγκλονίζει ο γιος της 40χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της στη Ζάκυνθο (Video)

«Θέλω να μη βγει έξω γιατί αυτό του αξίζει»

23 Σεπτεμβρίου 2023 14:55
«Τον είδα ατάραχο, δεν τον νοιάζει τίποτα» - Συγκλονίζει ο γιος της 40χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της στη Ζάκυνθο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η 41χρονη Ελεονώρα μητέρα τριων παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της στη Ζάκυνθο. Ήταν ακόμα ένα θύμα στη μακάβρια λίστα με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα.

Όλα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2022. Η οικογένεια ζούσε στη Ζάκυνθο τα τελευταία 10 χρόνια. Τα 3 παιδιά, ο 20χρονος τότε Εμανουελ και τα αδέλφια του ένα αγόρι 14 ετών και ένα κορίτσι 9 ετών βίωναν καθημερινά έναν εφιάλτη καθώς ο πατέρας τους κακοποιούσε συνεχώς σωματικά και λεκτικά τη μητέρα τους. Οι σκηνές βίας ήταν καθημερινές ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο σύζυγός της τη ζήλευε παθολογικά.

«Τον είδα ατάραχο, δεν τον νοιάζει τίποτα»

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 20χρονος Μανουέλ έμπαινε μπροστά για να προστατεύσει τη μητέρα του. Την ημέρα όμως που έγινε το φονικό εκείνος έλειπε και ο 14χρονος αδελφός του τον ενημέρωσε για το τραγικό γεγονός. Ο Μανουέλ είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής και είχε μιλήσει για την αγαπημένη του μητέρα, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής μίλησε σε ζωντανή σύνδεση έξω από το δικαστήριο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share