Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Ζάκυνθο: Αυτός είναι ο 51χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του

Με κουζινομάχαιρο της κατάφερε δύο μοιραία χτυπήματα στον λαιμό και στο στήθος

1 Αυγούστου 2022 15:21
Φρίκη στην Ζάκυνθο: Αυτός είναι ο 51χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από το στυγερό έγκλημα στη Ζάκυνθο με θύμα την 41χρονη γυναίκα από την Αλβανία, την οποία έσφαξε με το κουζινομάχαιρο ο 51χρονος, εν διαστάσει συζύγός της, μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Τσιλιβί.

Δείτε επίσης: Φρίκη στην Πάτρα: Νεκρή γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι – Πληροφορίες για «ταμπουρωμένο» άτομο στην πολυκατοικία

Ο 51χρονος φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά το θύμα, με αποτέλεσμα πριν από μερικούς μήνες η 41χρονη να τον καταγγείλει στην αστυνομία για ξυλοδαρμό.

Ωστόσο, η άτυχη γυναίκα πείστηκε πως ο εν διαστάσει συζύγός της ξεπέρασε την παθολογική ζήλια που έτρεφε γι' αυτήν και έτσι η 41χρονη τον δέχθηκε πίσω στο σπίτι.

Όλα αυτά μέχρι χθες, όταν ο εφιάλτης για την αδικοχαμένη μητέρα επέστρεψε. Πάνω σε ένα καβγά που είχε το ζευγάρι, ο 51χρονος έχασε τον έλεγχο, ξυλοκόπησε άγρια την 41χρονη και αυτή τον κατήγγειλε ξανά.

Ελάχιστες ώρες μετά, βρέθηκε νεκρή από το μαχαίρι που κρατούσε ο 51χρονος, με το οποίο της κατάφερε δύο καίρια πλήγματα στον λαιμό και στο στήθος.

Προκλητικά απαθής ο γυναικοκτόνος της Ζακύνθου: Πήγε στην οικοδομή για δουλειά αφότου έσφαξε τη σύζυγό του με μαχαίρι (video)

Σοκάρει η απάθεια που έδειξε ο 49χρονος που διέπραξε τη στυγερή γυναικοκτονία στο χωριό Τσιλιβή στη Ζάκυνθο. Ο 49χρονος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (1/8) καθώς μετά το αποτρόπαιο έγκλημα η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι είχε πάει να εργαστεί κανονικά στην οικοδομή στην περιοχή Κερί, καθώς το επάγγελμα του ήταν οικοδόμος, όπου και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Ο δράστης φαίνεται να ζήλευε τη σύζυγο του και αυτή ήταν η αφορμή για τους συχνούς καυγάδες του ζευγαριού με τον δράστη να έχει απασχολήσει κατά παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, καθώς στις 18 Ιουνίου είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου από όπου και είχε αφεθεί ελεύθερος με Μάλιστα είχε εισαγγελική παραγγελία να μην πλησιάζει τη 41χρονη στα 100 μέτρα.

Παρόλο που ήταν σε διάσταση η γυναίκα δέχθηκε πίσω στο σπίτι τον 41χρονο με το οποίο είχαν μαζί τρία παιδιά δύο ανήλικα, ένα αγόρι 14 ετών και ένα κορίτσι 8 ετών τα οποία έμεναν στο σπίτι στο χωριό Τσιλιβή, καθώς και έναν 19χρονο, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.

Το βράδυ της Κυριακής η γυναίκα υπέβαλε ξανά μήνυση κατά του 51χρονου, ο οποίο μισή ώρα αφότου η 41χρονη έφυγε από το τμήμα πήγε σπίτι. Μάλιστα ο 49χρονος μπήκε σαν τον κλέφτη στο σπίτι καθώς για να μπει έσπασε το τζαμάκι και μετά από ακόμα έναν καυγά άρχισε να γρονθοκοπεί τη 41χρονη, ενώ τη χτύπησε και με μαχαίρι.

Η βιαιότητα που επέδειξε ο 49χρονος στη γυναικοκτονία ήταν τέτοια που η λάμα από το κουζινομάχαιρο που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τη σύζυγό του στράβωσε! Η γυναίκα έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να προκληθεί κρανιοεγκεφαλική βλάβη.

Σύμφωνα το ζευγάρι διέμενε σε ισόγειο διαμέρισμα σε συγκρότημα κατοικιών και η γυναίκα εντοπίστηκε στο μπαλκόνι καθώς οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τον καυγά και είδαν τον δράστη να τραβάει τη γυναίκα και να της φωνάζει “θα σε σκοτώσω”.

Οι κάτοικοι του χωριού βρήκαν τη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ η 41χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και τελικά παρά τις προσπάθειες των γιατρών τελικά κατέληξε. Ο 49χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα στον εισαγγελέα και την Τρίτη στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τη γυναικοκτονία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share