Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Άγρια δολοφονία στη Χαλκιδική: "Γάζωσαν" με δεκάδες σφαίρες 39χρονο από τη Βόρεια Μακεδονία - Τραυματισμένος νοσηλεύεται 45χρονος φίλος του

Δύο άγνωστοι με κουκούλες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πλησίασαν στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο, στο οποίο διέμεναν και πυροβόλησαν εναντίον τους

15 Ιουλίου 2023 11:23
Άγρια δολοφονία στη Χαλκιδική:
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε τα ξημέρωματα του Σαββάτου 15 Ιουλίου στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, στις 3:30 δύο άτομα από Βόρεια Μακεδονία δέχθηκαν πυρά, στη Χανιώτη.

Μεταφέρθηκαν άμεσα στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας. Ο ένας εκ των δύο, ένας 39χρονος έπεσε νεκρός, ενώ ο 45χρονος φίλος του νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο Πολύγυρου. Παράλληλα, "έσπασε" τη σιωπή του ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας του 50χρονου στη Θεσσαλονίκη.

'Γάζωσαν' με δεκάδες σφαίρες 39χρονο από τη Βόρεια Μακεδονία στην Χαλκιδική
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Δύο άγνωστοι με κουκούλες, πάνω σε μοτοσικλέτα, πλησίασαν στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο, στο οποίο διέμεναν και πυροβόλησαν εναντίον τους. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Πάλεψε με τον δράστη της η 46χρονη τρανς! Η δολοφονία δεν έγινε με μαχαίρι αλλά με «νύσσον, θλον και τέμνον όργανο» (Video)

Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Άγρια φαίνεται να δολοφονήθηκε η 46χρονη τρανς από την Κούβα στο διαμέρισμά της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, μετά τη νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στη σορό της, προκύπτει ότι όχι μόνο πάλεψε με τον δράστη της, αλλά η δολοφονία δεν έγινε με μαχαίρι αλλά με «νύσσον, θλον και τέμνον όργανο», όπως γράφει χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής.

Κάτι που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα από την πάλη έσπασε κάποιο γυάλινο βάζο και με ένα από αυτά τα κομμάτια έχει πραγματοποιηθεί το έγκλημα. Παράλληλα, μία εφαρμογή γνωριμιών που χρησιμοποιούσε η 46χρονη τρανς κουβανικής καταγωγής, βρίσκεται στο “μικροσκόπιο” των αξιωματικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών

Τα νέα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας

Έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν βάλει κατεύθυνση στις έρευνες και έχουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας διπλανού οίκου ανοχής στην οδό Φυλής. Η φιγούρα που βλέπουν εκτιμούν ότι είναι ο άνδρας που σκότωσε τη 46χρονη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, φαίνεται να έχουν μπει μαζί στο σπίτι ωστόσο ο δράστης δεν βγήκε από την πόρτα αλλά από ένα παράθυρο, πιθανότατα για να μην αφήσει αποτυπώματα. Μέσα στο σπίτι υπάρχει πλήθος αποτυπωμάτων και είναι δύσκολο να βρεθεί ποιο ανήκει στον δράστη.

Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται στο βίντεο και χρειάζονται τουλάχιστον δύο εβδομάδες δουλειά στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να προκύψουν κάποια στοιχεία για τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που είναι ύποπτος για το έγκλημα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share