Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Άγριο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Σε γνωστή Κουβανή τρανς ανήκει η σορός που βρέθηκε - Η τελευταία της ανάρτηση πριν την δολοφονία της (photo-video)

Τι εξετάζουν οι αρχές

11 Ιουλίου 2023 07:52
Άγριο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Σε γνωστή Κουβανή τρανς ανήκει η σορός που βρέθηκε - Η τελευταία της ανάρτηση πριν την δολοφονία της (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε τρανς γυναίκα από την Κούβα ανήκει η σορός που βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Άγιο Παντελεήμονα με τραύματα από μαχαίρι.

Η σορός της 46χρονης τρανς γυναίκας εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, στην οδό Φυλής και Μαγνησίας. Πρόκειται για Κουβανή υπήκοο, ενώ τα τραύματα στο άψυχο σώμα της φέρεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη σορό εντόπισε η σπιτονοικοκυρά που πήγε στο διαμέρισμα για να εισπράξει το ενοίκιο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής για να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, ενώ προανάκριση ανέλαβε για την υπόθεση η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Τι εξετάζουν οι αρχές

Η Anna εργαζόταν ως χορεύτρια σε γνωστό κλαμπ ενώ πρόσφατα συμμετείχε και στο Athens Pride που έγινε στην πλατεία Κοτζιά και στη συνέχεια στην παρέλαση μέχρι την πλατεία Συντάγματος.

Η άγρια δολοφονία της τρανς γυναίκας που έχει συγκλονίσει γνωστούς και φίλους, παραμένει για την ώρα ένα μυστήριο με τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας να εστιάζονται στο στενό της περιβάλλον και στα άτομα που επισκέφθηκαν τελευταία το διαμέρισμά της όπου βρέθηκε νεκρή.

Για το λόγο αυτό εξετάζονται και κάμερες ασφαλείας από διπλανά κτίριο προκειμένου να εντοπιστεί κάποια κίνηση ενώ θα κληθούν να καταθέσουν πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον.

Η τελευταία της ανάρτηση

Η τελευταία ανάρτηση της Anna έγινε την Κυριακή, μία μέρα πριν βρεθεί δολοφονημένη. Περνούσε στιγμές χαλάρωσης στην παραλία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share