Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2025

«Εγώ το παιδί μου το αγκαλιάζω και είναι ζεστό το σώμα του. Εκείνοι θα έχουν να αγκαλιάσουν έναν τάφο!» - Σπαράζει η μητέρα της Μυρτώς από την Πάρο για το έγκλημα στην Κω (Video)

«Eυχαριστώ τον Θεό και λέω ότι ο Θεός την έσωσε, γιατί ακόμα και οι γιατροί ξεγραμμένη την είχαν»

21 Ιουνίου 2023 11:09
«Εγώ το παιδί μου το αγκαλιάζω και είναι ζεστό το σώμα του. Εκείνοι θα έχουν να αγκαλιάσουν έναν τάφο!» - Σπαράζει η μητέρα της Μυρτώς από την Πάρο για το έγκλημα στην Κω (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σπαράζει η Μαίρη Κοτρώτσου, η μητέρα της Μυρτούς που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον Πακιστανό στην Πάρο στις 22 Ιουλίου του 2012 μίλησε στο Πρωινό και στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, για το έγκλημα στην Κω με θύμα την 27χρονη Πολωνή Αναστάζια. Παράλληλα, σε μία αποκάλυψη "σεισμό" προχώρησε ο πρόεδρος της ελληνικής ιατροδικαστικής εταιρείας, Γρηγόρης Λέων για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Κοτρώτσου δήλωσε αρχικά: «Στεναχωριέμαι γιατί ήθελα να πιστεύω ότι η περίπτωση της Μυρτούς δεν θα επαναληφθεί σε αυτό το βαθμό… Αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ, πάρα πολύ και με γυρίζει πολύ πίσω. Με γυρίζει στις μέρες που θέλω… Υπάρχουν αλλά θα ήθελα να της καταχωνιάσω όσο γίνεται στο πίσω μέρος του εγκεφάλου. Η αλήθεια είναι στην περίπτωση της κοπέλας, πριν ακούσω κάποια στοιχεία, μου θύμισε πολύ τη Μυρτώ».

«Εγώ το παιδί μου το αγκαλιάζω και είναι ζεστό το σώμα του. Εκείνοι θα έχουν να αγκαλιάσουν έναν τάφο!»

Η Μαίρη Κοτρώτσου εξομολογήθηκε ότι έχει τη δύναμη να παρακολουθήσει την είδηση του στυγερού εγκλήματος στην Κω, παρά τα όσα έχει περάσει και συνεχίζει να περνάει με την κόρη της.

«Έχω τη δύναμη να κοιτάω κάθε μέρα τη Μυρτώ έτσι όπως είναι. Πιστέψτε με δεν είναι το ίδιο, δεν μπορεί να είναι το ίδιο. Γιατί έχω στο μυαλό μου την εικόνα της Μυρτούς έτσι όπως τη βρήκα. Μία οθόνη τηλεόρασης δεν μπορεί να δείξει. Η μητέρα της κοπέλας ξέρει πώς ήταν. Εσείς, εγώ, όλοι μας, δεν την έχουμε δει. Εγώ όμως έχω δει τη Μυρτώ ακριβώς γιατί ήταν το παιδί μου, έχω φωτογραφία της Μυρτούς από το νοσοκομείο από εκείνη τη στιγμή που υποτίθεται ότι ήταν σε καλύτερη κατάσταση.

Δεν μπορεί να τη δει άνθρωπος εύκολα, άνθρωπος δεν μπορεί να την αντικρίσει. Δηλαδή είναι πολύ βαριά κατάσταση. Οπότε ναι, μπορώ να… Απλά μου ξυπνάνε μνήμες και άσχημες μνήμες και συνάμα δεν σας το κρύβω, ευχαριστώ τον Θεό και λέω ότι ο Θεός την έσωσε. Θα ήταν μαζί με αυτές τις κοπέλες. Είναι η μοναδική που έχει επιζήσει από τόσο άγρια επίθεση, γιατί ακόμα και οι γιατροί ξεγραμμένη την είχαν» είπε χαρακτηριστικά.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share