Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βίντεο-ντοκουμέντο: Οι δράστες με το τζιπ στον Κορυδαλλό λίγο πριν εκτελέσουν τον «Ράμπο» και τον κουνιάδο του

Μετά τη δολοφονία μετέβησαν στον Σκαραμαγκά και έκαψαν το όχημα

12 Ιουνίου 2023 20:47
Βίντεο-ντοκουμέντο: Οι δράστες με το τζιπ στον Κορυδαλλό λίγο πριν εκτελέσουν τον «Ράμπο» και τον κουνιάδο του
Από Κυριάκος Μελλίδης

Στιγμιότυπο που δείχνει την πορεία των εκτελεστών του «Ράμπο» και του κουνιάδου του στον Κορυδαλλό έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτό φαίνεται το μαύρο τζιπ να κατευθύνεται προς τον τόπο εκτέλεσης των δύο ανδρών.

Βίντεο: Οι εκτελεστές κατευθύνονται προς το σπίτι του «Ράμπο» στον Κορυδαλλό

Μετά την εκτέλεση, οι δράστες διέφυγαν από το σημείο, μετέβησαν στον Σκαραμαγκά και έκαψαν το όχημα με το οποίο πήγαν στον Κορυδαλλό, προκειμένου να εξαφανίσουν κάθε ίχνος DNA που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτοποίησή τους.

Πληροφορίες της ΕΡΤ μετέδωσαν ότι ο αριθμός των σφαιρών που σκότωσαν τον 38χρονο «Ράμπο» είναι ακαθόριστος, καθώς ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να πει με σαφήνεια πόσες φορές πυροβολήθηκε.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έριξαν περισσότερες από 20 σφαίρες στο σώμα και στο κεφάλι του 38χρονου, καθώς βρήκαν τουλάχιστον 10 κάλυκες μέσα στην καμπίνα του θωρακισμένου τζιπ και βρήκαν και ακόμη 44 εκτός του οχήματος.

Πηγή: iefimerida.gr

Κορυδαλλός: Πάνω από 20 σφαίρες βρέθηκαν στο σώμα και το κεφάλι του 38χρονου – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Σημαντικά στοιχεία από την έκθεση του ιατροδικαστή για τη δολοφονία των δύο ατόμων στον Κορυδαλλό έβγαλε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ και ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεραφέντης.

Όπως μετέδωσε το κρατικό κανάλι, για τον 38χρονο οδηγό του θωρακισμένου οχήματος αναφέρεται ότι ήταν ακαθόριστος ο αριθμός των σφαιρών που τον τραυμάτισαν θανάσιμα, καθώς έφερε μεγάλα τραύματα τόσο στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, αλλά και στην κοιλιακή χώρα. Έτσι ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε με σαφήνεια να πει πόσες φορές τον πυροβόλησαν οι δύο κουκουλοφόροι εκτελεστές.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πάντως ότι έριξαν περισσότερες από 20 σφαίρες στο σώμα και στο κεφάλι του 38χρονου, καθώς βρήκαν τουλάχιστον 10 κάλυκες μέσα στην καμπίνα του θωρακισμένου τζιπ και βρήκαν και ακόμη 44 εκτός του οχήματος.

Οι δράστες αρχικά, όπως φαίνεται από τα βίντεο που κατέγραψαν την στιγμή της διπλής δολοφονίας, αρχικά πυροβόλησαν τον κουνιάδο του δύο φορές και όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έκθεση φέρει τραύματα στα πόδια, με αποτέλεσμα να καταλήξει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Στη συνέχεια κινήθηκαν προς το τζιπ. Τους αντιλήφθηκε ο 38χρονος οδηγός, ανέβασε το τζάμι, το οποίο ήταν θωρακισμένο και έτσι δεν πέρασαν οι σφαίρες. Στη συνέχεια φαίνεται να ανοίγουν την πόρτα του οδηγού και να τον πυροβολούν σχεδόν εξ επαφής πολλές φορές και να τον τραυματίζουν θανάσιμα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share