Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Τράβηξε τηλέφωνο από τοίχο και το έκοψε...» - Ο "άγνωστος" άγριος τσακωμός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν πριν την σκοτώσει!

«Μου έστειλε μήνυμα το πρωί ότι είναι στο πάτωμα και...» - Η κατάθεση της γειτόνισσας και της φίλης της Κάρολαϊν που "θάβουν" τον πιλότο

3 Ιουνίου 2023 13:05
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Τράβηξε τηλέφωνο από τοίχο και το έκοψε...» - Ο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μία αποκάλυψη "βόμβα" ήρθε στο φως μάσα απο τις καταθέσεις των μαρτύρων για τον "άγνωστο" άγριο τσακωμό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν πριν την σκοτώσει! Την ίδια στιγμή, ο πιλότος έστειλε επιστολή στη μητέρα της Καρολάιν.

Η κατάθεση της γειτόνισσας

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του ΜΟΕ, ολοκληρώθηκε η κατάθεση της γειτόνισσας του ζευγαριού, Αγγελικής Γερολυμάτου, η οποία απάντησε σε ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.

Η μάρτυρας τόνισε ότι με την Κάρολαϊν την ένωνε η αγάπη για τα ζώα. «Είχαμε κοινό ενδιαφέρον για τα ζώα με την Καρολάιν. Με είχε ενημερώσει για τη φιλοζωική της δράση στην Αλόννησο. Κάθε φορά που αρίστευε δεν ζητούσε υλικά αγαθά από γονείς αλλά να φροντίζει και να προστατεύει ένα ζώο. Είχε φέρει μαζί της από Αλόννησο το αγαπημένο της γατάκι» τόνισε η μάρτυρας.

Η γειτόνισσα του ζευγαριού, που είχε γνωριστεί την Κάρολαϊν, είπε στο δικαστήριο πως η 20χρονη δεν είχα κάνει αναφορές στον κατηγορούμενο. «Δεν μου είχε πει ποτέ κάτι θετικό ή αρνητικό για τον κατηγορούμενο. Ήταν ένα παιδί κλεισμένο στο σπίτι της και η ζωή της ξεκινούσε από το απόγευμα… Είχα καθημερινή επαφή με της Καρολάιν είτε από κοντά, είτε μέσω τηλεφώνου» περιέγραψε η μάρτυρας.

Συν. Υπε.: Πώς ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου;

Μάρτυρας: Ευγενικός φαινόταν. Πολλές φορές όταν μιλούσε, μιλούσε και για λογαριασμό της Κάρολαϊν.

Μάλιστα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της μάρτυρος, εξερράγη με αφορμή σχόλιο του συνηγόρου υποστήριξης της κατηγορίας, κάνοντας λόγο για «συνεχόμενη ειρωνεία από την πλευρά του κ. Χαρμάνη!».

Ο "άγνωστος" άγριος τσακωμός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν πριν την σκοτώσει

Στη συνέχεια, στη δίκη κατέθεσε η φίλη της Κάρολαϊν, Θεώνη Αγγελακοπούλου, με την οποία συναντήθηκε λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της. «Είμαστε φίλες από εφηβεία. Είχα πάει καλοκαιρινές διακοπές στην Αλόννησο και γνωριστήκαμε» τόνιζε η μάρτυρας, προσθέτοντας πως η Κάρολαϊν «ήταν πρόσχαρο, κοινωνικό παιδί. Ήταν εξωστρεφής και της άρεσε να βγαίνει έξω».

Η μάρτυρας χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο «συμπαθητικό», ωστόσο για τη σχέση του ζευγαριού πρόσθεσε: «Θεωρούσα λίγο παράταιρο το κομμάτι της διαφοράς ηλικίας και ότι παρατούσε όλη τη ζωής της για να είναι με κάποιον».

Η μάρτυρας μάλιστα πρόσθεσε για τις συναντήσεις της με το ζευγάρι: «Θυμάμαι ότι όταν την είχα ρωτήσει για την εγκυμοσύνη, είχε πάρει το λόγο ο κατηγορούμενος. Και όταν την είχα ρωτήσει για σπουδές, είχε πάρει πάλι το λόγο κατηγορούμενος. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι υπήρχε εγκατάσταση στο κινητό που έδειχνε με gps πού βρίσκεται ο καθένας ανά πάσα στιγμή» τόνισε η μάρτυρας.

Η τελευταία συνάντηση

Η μάρτυρας περιέγραψε και την τελευταία της συνάντηση με την Κάρολαϊν εξιστορώντας: «Μου έστειλε μήνυμα το πρωί ότι είναι στο πάτωμα και κλαίει και ότι δεν είναι καλά. Μου είπε να βρεθούμε. Βρεθήκαμε στο Παγκράτι για φαγητό. Το ταξί που την έφερε το οδηγούσε φίλος του κατηγορούμενου. Μου είπε πως είναι πιεσμένη με το κομμάτι του σπιτιού και του παιδιού. Και πως όλο αυτό δεν της προκαλούσε ευχαρίστηση. Ήταν κάτι που ήθελε να είναι διαφορετικό, να έχει λιγότερες πιέσεις» τόνισε η μάρτυρας.

Πρόεδρος: Εμφανίστηκε και ο κατηγορούμενος;

Μάρτυρας: Ναι, απρόσκλητος. Απρόσμενα εμφανίστηκε. Η Κάρολαϊν έδειξε να εκπλήσσεται αρνητικά. Ότι δεν το περίμενε και δεν της άρεσε, έκανε ένα μορφασμό σε μένα. Μία φορά είχαμε βρεθεί σπίτι μου. Ξέραμε ότι θα ερχόταν να την πάρει, αλλά εντελώς απρόσκλητα ήρθε μέσα στο σπίτι μου και κάθισε και ένιωσε και πολύ άνετα στο χώρο. Μου είχε κάνει εντύπωση.

Πρόεδρος: Σας είχε πει ότι σκέφτεται να βγει από σχέση της;

Μάρτυρας: Όχι.

Η μάρτυρας αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που της είχε διηγηθεί η Κάρολαϊν: «Θυμάμαι μου είχε πει ότι εξέφρασε την επιθυμία της για ένα συγκεκριμένο φαγητό και ο κατηγορούμενος της το έφερε με ελικόπτερο. Μου φάνηκε καταπιεστικό. Αυτός ο άμετρος ενθουσιασμός εμένα δεν μου κάνει, αλλά καταλαβαίνω πώς μπορεί κάποιος να ενθουσιαστεί», τόνισε η φίλη της.

Εισαγγελέας: Θεωρείτε πως αυτός ο τρόπος προσέγγισης την εντυπωσίασε την Κάρολαϊν;

Μάρτυρας: Ναι.

Εισαγγελέας: Όταν σχετίστηκε ερωτικά με τον κατηγορούμενο, το γνώριζαν οι γονείς της;

Μάρτυρας: Ξέρω ότι μετά έμαθαν για το γάμο. Εγώ το έμαθα καλοκαιρινούς μήνες. Ξέρω ότι ο κατηγορούμενος θα πήγαινε στην Αλόννησο να το ανακοινώσει στη μητέρα της.

Εισαγγελέας: Σε όλες τις φορές που βρισκόσασταν ερχόταν ο κ. κατηγορούμενος;

Μάρτυρας: Ναι.

Εισαγγελέας: Είπε κάτι όταν ήρθε στο Παγκράτι;

Μάρτυρας: Μου έδειξε μία δυσαρέσκεια. Ήταν πιο παγερή. Όταν ήρθε, σταμάτησε να μου μιλάει για τη ζωή στο σπίτι. Μιλούσε και για τους δύο ο κατηγορούμενος. Ήταν διαρκώς με το μωρό.

Η αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τα… λουλούδια

Ο κατηγορούμενος πάντως αντέδρασε για μία ακόμα φορά σήμερα όταν ειπώθηκε από την πλευρά της υποστήριξης της κατηγορίας ότι πήγε με το ελικόπτερο και πέταξε λουλούδια στο σχολείο της Κάρολαϊν.

«Αναφερόμαστε σε περιστατικά που δεν έχουν συμβεί ως δεδομένα για λόγους εντυπωσιασμού. Αναφέρεται σε περιστατικά που δεν έχουν συμβεί ποτέ, σε λουλούδια που πετιούνταν με ελικόπτερο» τόνισε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αντιδρώντας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share