Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Χαλκιδική: Σε νέα χειρουργεία θα υποβληθεί ο 8χρονος - Tα νεότερα για την υγεία του (Video)

Το 8χρονο αγοράκι βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του, όταν ο πατέρας του την πυροβόλησε τέσσερις φορές και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

27 Μαΐου 2023 12:47
Έγκλημα στην Χαλκιδική: Σε νέα χειρουργεία θα υποβληθεί ο 8χρονος - Tα νεότερα για την υγεία του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει την μητέρα του αλλά θα υποβληθεί και σε άλλα χειρουργεία. Το βράδυ της Πέμπτης οι γιατροί στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης αποσωλήνωσαν το 8χρονο παιδί έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων, ωστόσο θα χρειαστούν κι άλλα χειρουργεία για την πλήρη αποκατάσταση του χεριού του.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου, Γεώργιο Τσικόπουλο τα πράγματα σε γενικές γραμμές είναι καλά «δηλαδή το παιδί είναι σταθερό και έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον».

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε το παιδάκι δίπλα μας. Έφυγε από την ΜΕΘ και είναι στη παιδοχειρουργική. Συνεχώς κοντά του είναι η γιαγιά του. Δεν κινδυνεύει πλέον αλλά έχει ένα πρόβλημα στο χέρι, όπου θα γίνει ένα ακόμη χειρουργείο την Τρίτη το πρωί. Εάν όλα πάνε καλά τότε θα κάνουμε ένα μεγάλο χειρουργείο την επόμενη εβδομάδα στην αποκατάσταση του νεύρου. Εάν δεν πετύχει θα έχει προβλήματα στη λειτουργία του χεριού. Έως τότε θα είναι εδώ το παιδί. Επικοινωνεί, ήρθε η αδελφή του χθες. Έχει ψυχολογική υποστήριξη αλλά τον βοηθούν και οι συγγενείς».

Έγκλημα στην Χαλκιδική: «Η εικόνα που είδα ήταν έντονη... Το παιδάκι ήταν συνεχώς κοντά στην μητέρα του» - Σοκάρει η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου για όσα αντίκρισε (Video)

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία στη Στρατονίκη Χαλκιδικής μετά την οικογενειακή τραγωδία με θύμα μια 39χρονη μητέρα και δράστη και αυτόχειρα τον 36χρονο σύζυγό της.

Ο 36χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα και μπροστά στο 8χρονο παιδί τους την 39χρονη σύζυγό του, ενώ λίγο αργότερα έδωσε και εκείνος τέλος στη ζωή του.

Το μεγαλύτερο παιδί τους δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι αλλά στο σπίτι των παππούδων του. Το ζευγάρι που πρόσφατα είχε φτιάξει το νέο του σπίτι, σύμφωνα με συγγενείς και φίλους φέρεται να αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα.

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου θεσσαλονίκης και χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του νοσηλεύεται ο 8χρονος γιος του ζευγαριού που τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και εκείνος οταν ο πατέρας του δολοφόνησε μπροστά στα μάτια του τη μητέρα του.

Μάλιστα ο 8χρονος την ώρα που ο πατέρας του πυροβόλησε τη μητέρα του ήταν στην αγκαλιά της ενώ επί 5 ώρες μετά το άγριο έγκλημα περιφερόταν μέσα στο σπίτι ανήμπορο να αντιδράσει.

«Η εικόνα που είδα ήταν έντονη... Το παιδάκι ήταν συνεχώς κοντά στην μητέρα του» - Σοκάρει η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου για όσα αντίκρισε

Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου, που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και εξέτασε τους δυο νεκρούς μίλησε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», για όσα αντίκρισε μόλις βρέθηκε εκεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share