Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα στη Χαλκιδική: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε μπροστά στο παιδί τους

Την πυροβόλησε και έβαλε τέλος στη ζωή του

22 Μαΐου 2023 12:58
Άγριο έγκλημα στη Χαλκιδική: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε μπροστά στο παιδί τους
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στυγερό έγκλημα στη Χαλκιδική με τον δράστη και αυτόχειρα να εντοπίζεται νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος. Τραυματίστηκε ελαφρά το παιδί που ήταν μπροστά…

Δείτε επίσης: Το μοιραίο λάθος με το κινητό του «εγκέφαλου» στη δολοφονία Καραϊβάζ - Έρχονται νέες συλλήψεις!

Το έγκλημα έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία της Στρατονίκης στη Χαλκιδική. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί ο δράστης σκότωσε με όπλο τη γυναίκα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Τραγική φιγούρα το μικρό παιδί τους, που ήταν μπροστά, μέσα στο σπίτι. Το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, με την κατάσταση της υγείας του, να μην εμπνέει ανησυχία.

Το άγριο φονικό έγινε το πρωί στο σπίτι που έμενε η οικογένεια στη Στρατονίκη Χαλκιδικής. Ο ήχος από τους πυροβολισμούς ξεσήκωσε τη γειτονιά, αλλά κανείς δεν μπορούσε να προλάβει το κακό.

Σύμφωνα με περιοίκους ένας νεαρός άνδρας -ηλικίας μεταξύ 30 και 40 ετών- πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Ο δράστης μετά το άγριο έγκλημα αυτοκτόνησε.

Άγριο έγκλημα στη Χαλκιδική: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε μπροστά στο παιδί τους
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής στο halkidikinews.gr η οικογενειακή τραγωδία έγινε μπροστά στα τρομαγμένα μάτια του παιδιού τους, το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά πιθανόν από θραύσμα, αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: «Είχα εξωσυζυγική σχέση, χωρίς αισθηματική εξάρτηση, δεν είμαι δολοφόνος - "Έσπασε" τη σιωπή του ο λέκτορας που κατηγορείται για διπλή δολοφονία με αρσενικό (Video)

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Αθώος επιμένει πως είναι ο λέκτορας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε δις ισόβια με την κατηγορία πως δηλητηρίασε με αρσενικό τη σύζυγό του και τη γιαγιά της.

«Έβαζε αρσενικό στο νερό των δύο γυναικών με δόλο» είπε στην τετράωρη αγόρευσή του, συμπληρώνοντας πως «δυστυχώς η πραγματική ζωή ξεπερνάει κάποιες φορές ακόμη και τον πιο ευφάνταστο και ευρηματικό σεναριογράφο. Με τη συνολική του συμπεριφορά, τη σκληρότητα και αναλγησία, επέδειξε πλήρη περιφρόνηση προς το έννομο αγαθό της ανθρώπινης ζωής».

Ο κατηγορούμενος λέκτορας στην απολογία του, όπως έκανε και πρωτόδικα, αρνήθηκε ότι σκότωσε την 34χρονη σύζυγό του και την 85χρονη γιαγιά της.

«Δεν είμαι ψυχοπαθής, είμαι αθώος»

«Τις αγαπούσα. Είμαι φυσιολογικός άνθρωπος, δεν είμαι ψυχοπαθής. Πράγματι είχα εξωσυζυγική σχέση, μόνο με κάποιες ερωτικές συνευρέσεις όμως, χωρίς αισθηματική εξάρτηση. Και λοιπόν; Αυτό με κάνει δολοφόνο;» ήταν τα λόγια του λέκτορα.

Γιαγιά και εγγονή έφυγαν από τη ζωή η μια μετά την άλλη τον Αύγουστο του 2013 στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις, οι εκταφές και οι έρευνες των αρχών οδήγησαν στην προφυλάκιση και την πρωτόδικη καταδίκη του λέκτορα σε δις ισόβια.

Τραγική ειρωνεία, λίγο πριν τον θάνατό της, η 34χρονη αφιέρωνε -όπως φαίνεται σε ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star- τη διδακτορική διατριβή της στον σύζυγό της και την κόρη τους. Όσον αφορά το παιδάκι, την επιμέλεια την έχει μετά από δύο δικαστικές αποφάσεις η μητέρα του κατηγορούμενου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share