Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μητροκτονία στην Κοζάνη: Μαρτυρικός ο θάνατος της 86χρονης – Με μπουνιές σκότωσε τη μητέρα του ο 61χρονος

Ο μητροκτόνος γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου την κατάκοιτη ηλικιωμένη μητέρα του, σπάζοντάς της τα πλευρά

24 Μαΐου 2023 15:43
Μητροκτονία στην Κοζάνη: Μαρτυρικός ο θάνατος της 86χρονης – Με μπουνιές σκότωσε τη μητέρα του ο 61χρονος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος της άτυχης 86χρονης καθώς φέρεται να ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 61χρονο γιο της, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα (23/5) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης για την ανθρωποκτονία της. Τη σκότωσε με μπουνιές!

Την χτυπούσε για ώρα – Της έσπασε τα πλευρά

Όπως προέκυψε από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κοζάνης, η 86χρονη έφερε, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, πολλές κακώσεις στο πρόσωπο και στον θώρακα, ενώ είχε σπασμένα πλευρά.

Ο δράστης φαίνεται πως χτυπούσε για ώρα με γροθιές την άτυχη μητέρα του, η οποία μάλιστα ήταν και κατάκοιτη. Η ηλικιωμένη κατέληξε τα ξημερώματα.

Μητροκτονία στην Κοζάνη περιπολικό

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιος της φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού.

Ο 61χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Κοζάνη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της μητέρας του.

Σε βάρος του άνδρα, ο οποίος συζούσε μαζί με τη μητέρα του, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Τα πρώτα λόγια του μητροκτόνου από τη Θεσσαλονίκη: «Εγώ την σκότωσα, αυτές τις 20 ημέρες προσπαθούσα...»

Με χειροπέδες στα χέρια και αμίλητος πάρα τις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης ο 34χρονος από τη Θεσσαλονίκη, που ομολόγησε ότι σκότωσε την ίδια του τη μητέρα πυροβολώντας την εξ’ επαφής με κυνηγητική καραμπίνα. Στα πρώτα του λόγια ανέφερε πως αυτές τις 20 μέρες προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.

Ο 34χρονος σκότωσε την 71χρονη σε ερημική περιοχή στον Κορινό Πιερίας. Οδήγησε 61 χιλιόμετρα με τη νεκρή μητέρα του στο διπλανό κάθισμα, για να καταλήξει έξω από τα κοιμητήρια της Χαλκηδόνας. Ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει όσα φέρεται να είπε μετά σύλληψη του.

«Εγώ τη σκότωσα. Είμαι ακόμα σοκαρισμένος. Αυτές τις 20 ημέρες προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Τον λόγο που το έκανα θα τον πω στην ανακρίτρια», φέρεται να είπε ο 34χρονος.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο καθ’ ομολογίαν μητροκτόνος, παρότι φαινόταν σε άσχημη κατάσταση, δεν συνεργάστηκε εξ’ αρχής με τις αρχές. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην πολυκατοικία στην περιοχή του Φαλήρου στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ψεύτικα στοιχεία.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης σε κανένα από τα διαμερίσματα, τον πίεσαν και τελικά τους έδωσε την πραγματική του ταυτότητα. Τότε αντιλήφθηκαν ότι είχαν μπροστά τους τον μητροκτόνο που αναζητούνταν εδώ και 20 ημέρες. Του πέρασαν χειροπέδες, τον έβαλαν στο περιπολικό.

Ο 34χρονος αναμένεται δώσει περισσότερες εξηγήσεις την Τρίτη ημέρα για την οποία έλαβε προθεσμία να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share