Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα στην Κοζάνη: Γιος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την μητέρα του!

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

24 Μαΐου 2023 13:01
Άγριο έγκλημα στην Κοζάνη: Γιος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την μητέρα του!
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συνελήφθη 61χρονος στην Κοζάνη, κατηγορούμενος για ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της 86χρονης μητέρας του. Ενώ, στα άτομα που κατέγραψαν οι κάμερες διπλανών κτηρίων επικεντρώνονται οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών, για να εντοπίσουν τους δολοφόνους της άγνωστης γυναίκας που βρέθηκε χθες νεκρή πίσω από τη Βαρβάκειο Αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, ο εν λόγω άντρας, ο οποίος απασχολεί συχνά τις αρχές ιδίως λόγω συμπεριφοράς μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ πως η 86χρονη μητέρα του είναι αναίσθητη. Ωστόσο, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ διαπίστωσε πως η άτυχη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή και ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία, η οποία προσήγαγε τον γιο της που τελούσε υπό την επήρεια μέθης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση ανθρωποκτονίας 86χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 22-05-2023 στην Κοζάνη, για την οποία συνελήφθη χθες (23-05-2023) απογευματινές ώρες στην Κοζάνη 61χρονος ημεδαπός, σύνοικος γιος του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα των προαναφερόμενων αστυνομικών, πρωινές ώρες της 22-05-2023, ο 61χρονος προκάλεσε πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της 86χρονης, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 Άγριο έγκλημα στην Κοζάνη
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Έγκλημα στην Χαλκιδική: «Το παιδάκι το βρήκαν αγκαλιασμένο με τη νεκρή μαμά του. Το κορμάκι του είναι γεμάτο σκάγια...» - Ανατριχιάζει ο γιατρός του 8χρονου

Έγκλημα στην Χαλκιδική: Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική, με τον 8χρονο που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί και ο ίδιος, στη Στρατονίκη, να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Το παιδί υπεβλήθη σε ένα δύσκολο χειρουργείο, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα.

Έγκλημα στην Χαλκιδική: Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική, με τον 8χρονο που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί και ο ίδιος, στη Στρατονίκη, να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Το παιδί υπεβλήθη σε ένα δύσκολο χειρουργείο, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα.

«Το παιδάκι το βρήκαν αγκαλιασμένο με τη νεκρή μαμά του. Το κορμάκι του είναι γεμάτο σκάγια...» - Ανατριχιάζει ο γιατρός του 8χρονου

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Στρατή Λημνιό μίλησε o διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής, Γεώργιος Τσικόπουλος, ο οποίος εξήγησε πως το σοβαρότερο του τραύμα είναι στο δεξιό αντιβράχιο όπου έχει ένα τεράστιο έλλειμμα δερματικό και μυϊκό, ενώ έχου επηρεαστεί οι τένοντες αλλά έχει και διατομή του ωλένιου νεύρου.

Συντετριμένη η γιαγιά του 36χρονου που σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε: «Πως το έκανε αυτό το παλικάρι μου; Μου έκαψε την καρδούλα μου…»

Έγκλημα στην Χαλκιδική: Βασανιστικός και μαρτυρικός ο θάνατος της 39χρονης! Την πυροβόλησε 4 φορές και την κυνηγούσε μέχρι να την αποτελειώσει - Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση

Έγκλημα στην Χαλκιδική: Σοκάρουν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο φονικό στη Στρατονίκη της Χαλκιδικής, όπου ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στο 8χρονο παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης 39χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο παιδικό δωμάτιο του σπιτιού τους και του 36χρονου δράστη λίγο μετά έβαλε τέλος στη ζωή του στρέφοντας την καραμπίνα στο στόμα του και τραβώντας την σκανδάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από τη νεκροψία - νεκροτομή που πραγματοποίησε η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης επιβεβαιωθήκαν τα ευρήματα της μακροσκοπικής εξέτασης που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, στον τόπο του εγκλήματος.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε τέσσερις βολές από την κυνεγητική καραμπίνα του 36χρονου συζύγου της, ενώ ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του με μια βολή στο στόμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 39χρονη έφερε τραύματα από τα σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και την δεξιά μασχάλη. Ο θάνατος της γυναίκας φαίνεται πως ήταν βασανιστικός καθώς μετά τον πρώτο πυροβολισμό φέρεται πως έτρεχε για να γλιτώσει από τον δράστη που την καταδίωκε για να της «κόψει το νήμα» της ζωής μπροστά στο 8χρονο παιδί τους.

Η γυναίκα κατέληξε λίγα λεπτά μετά τον τέταρτο πυροβολισμό. Μεταξύ άλλων, υπέστη τρώση καρδιάς από τα σκάγια και είχε πολύ μεγάλη απώλεια αίματος από την ρήξη του πνεύμονα, ενώ ο θάνατος της προκλήθηκε από τα συνδυαστικά τραύματα που έφερε και τη βαριά θωρακική κάκωση.

Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται μεταξύ 3-6 το πρωί. Τέλος, προέκυψε ότι ο δράστης χρησιμοποίησε σκάγια διαμέτρου 6mm για να σκοτώσει με την καραμπίνα τη σύζυγό του το πρωί της Δευτέρας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share