Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Είναι τρέλα ερωτευμένες μαζί του! Γυναίκες στέλνουν ερωτικές επιστολές στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στη φυλακή

Ποιοι τον επισκέφθηκαν

23 Απριλίου 2023 09:17
Είναι τρέλα ερωτευμένες μαζί του! Γυναίκες στέλνουν ερωτικές επιστολές στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στη φυλακή
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στις φυλακές του Μαλανδρινού, έκανε Πάσχα ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράους, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Να αναφέρουμε ωστόσο πως ο συζυγοκτόνος, μεταφέρθηκε την Παρασκευή (21/04) στις φυλακές Κορυδαλλού λόγω του δικαστηρίου που έχει τη Δευτέρα (24/04).

Παράλληλα, στα όσα του προσάπτει ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ, της 19χρονης δηλαδή που δολοφόνησε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά απάντησε ο γυναικοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Οι ερωτικές επιστολές που δέχεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα στη φυλακή

Το πρωί της Παρασκευής η Κέλλυ Χεινοπώρου παρουσίασε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», μερικές φωτογραφίες από το Πάσχα που πέρασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην φυλακή.

Τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα τραβήχτηκαν από σωφρονιστικό υπάλληλο, με σκοπό να δείξει πως μέσα στις φυλακές τηρούνται τα χριστιανικά έθιμα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν αρκετά σιωπηλός όλη την Μεγάλη Εβδομάδα ενώ την Μεγάλη Τετάρτη δέχτηκε επισκεπτήριο από τους γονείς του μετά από πολύ καιρό, οι οποίοι του έφεραν ρούχα και βιβλία.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δέχεται επιστολές από γυναίκες που δηλώνουν ότι είναι ερωτευμένες μαζί του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η Λυδία θα μάθει την ιστορία της και θα αποφασίσει αν θέλει να δει τον πατέρα της»

Στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά αναφέρθηκε σήμερα η εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου και μίλησε η Ελένη Μυλωνοπούλου, αναφέροντας ότι «η Λυδία θα μάθει την ιστορία της και θα αποφασίσει αν θέλει να δει τον πατέρα της»,

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, αναφερόμενος στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είπε ότι η συμπεριφορά του στις φυλακές δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με την πράξη δολοφονίας που έχει διαπράξει.

Όπως είπε, παραμένει αδιάφορος, αμετανόητος, παρακολουθεί κανονικά τηλεόραση και προαυλίζεται με άνεση στο προαύλιο της φυλακής.

«Ζει μια φυσιολογική ζωή ενός κρατούμενου. Θα δει την τηλεόραση του, δεν δείχνει πως τραβάει ζόρι με αυτό που έκανε. Δεν είναι καταρρακωμένος. Δεν του καίγεται καρφάκι..» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η ψυχολόγος, Ελένη Μυλωνοπούλου, που είχε επαφές με το ζευγάρι υποστήριξε: «Είναι ένας άνθρωπος ψυχρός που δεν έχει καθόλου τύψεις για τις πράξεις του».

«Η Λυδία θα μεγαλώσει σε μια φυσιολογική οικογένεια. Είναι σεβαστή η απόφαση της οικογένειας να φύγει στις Φιλιππίνες, Η μικρή όταν μεγαλώσει θα μάθει την ιστορία της και θα αποφασίσει αν θέλει να δει τον πατέρα της» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της αδικοχαμένης Καροπλάιν, Ντέιβιντ Κράουτς έδωσε συνέντευξη στην Daily Mail λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η Λυδία είναι χαρούμενη στις Φιλιππίνες με την Ντόνα (την ετεροθαλή αδελφή της Καρολάιν). Όλα τα ξαδέρφια της έχουν ίσια μαύρα μαλλιά οπότε ξεχωρίζει και την προσέχουν, κάτι που την κάνει να είναι χαρούμενη. Ο μικρός μου θησαυρός έχει ενταχθεί στην οικογένεια της θετής αδελφής της μητέρας της. Όπως τα ξαδέρφια της φωνάζει τη θεία της “μαμά” και τα ξαδέρφια της την φροντίζουν».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share