Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στους Αμπελόκηπους: Πως έγινε η άγρια δολοφονία - Μεθυσμένος 60χρονος μαχαίρωσε τον 45χρονο παρουσία μιας γυναίκας στο ίδιο σπίτι!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος

17 Απριλίου 2023 14:51
Έγκλημα στους Αμπελόκηπους: Πως έγινε η άγρια δολοφονία - Μεθυσμένος 60χρονος μαχαίρωσε τον 45χρονο παρουσία μιας γυναίκας στο ίδιο σπίτι!
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε αργά χθες το βράδυ, Κυριακή του Πάσχα (16/04), στην περιοχή των Αμπελοκήπων Αττικής. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 22:00, ένας 60χρονος Πολωνός διαπληκτίστηκε με 45χρονο ομοεθνή του μέσα σε μονοκατοικία, στην οδό Βερναρδάκη.

Σε κάποια στιγμή, και ενώ οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ο πρώτος πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τραυμάτισε θανάσιμα τον 45χρονο, παρουσία μιας γυναίκας που βρισκόταν επίσης στο σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον κατηγορούμενο. Ο 60χρονος, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Προσπαθούσε 17 χρόνια να φέρει στον κόσμο τον γιο που τη σκότωσε! Η τραγική ιστορία πίσω από την δολοφονία της 71χρονης (Video)

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Συγκινεί η ιστορία της 71χρονης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα από τον γιο της, ο οποίος ομολογεί το έγκλημά του σε σημείωμα, το οποίο άφησε πίσω του πριν εξαφανιστεί.

Στο σημείωμα, έγραφε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη μητέρα του όμως δεν άντεχε άλλο να την βλέπει έτσι. Ο 34χρονος έμενε μαζί με την μητέρα του και μάλιστα τα 8 τελευταία χρόνια ήταν οι δύο τους μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του σε δυστύχημα. Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων και γειτόνων ο άνδρας ενώ ήθελε να φύγει για το εξωτερικό, επέλεξε να μείνει με την μητέρα του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η ιστορία της άτυχης μάνας, η οποία έχασε τη ζωή της από το χέρι του ίδιου της του παιδιού, το οποίο έκανε πάρα πολλές προσπάθειες για να αποκτήσει.

Συγκεκριμένα 17 ολόκληρα χρόνια προσπαθούσε να μείνει έγκυος η γυναίκα από τη Χαλκηδόνα, η οποία αφοσιώθηκε πλήρως στον μοναχογιό της ακόμα και μετά το μεγάλο σοκ που υπέστη από τον θάνατο του συζύγου της.

«Το έκανε με πολλή λαχτάρα. Δηλαδή της ήρθε πολύ χαρούμενο, δεν το περίμενε. Γιατί προσπάθησαν πάρα πολλές φορές, θα μπορούσε να ήταν και στη δική μου ηλικία τώρα το παιδί. Ήταν γύρω στα 38 όταν τον έκανε. Είχε δυσκολευτεί πάρα πολύ από ό,τι μου έλεγε και η μητέρα μου. Δεν μπορούσε να κάνει παιδί και τον έκανε σε αυτή την ηλικία και το ήθελε πάρα πολύ», είπε φίλος του 34χρονου στον Alpha.

«Την πρόσεχε πάρα πολύ την μητέρα του ο φίλος μου. την πήγαινε βόλτες, ψώνια, δεν την άφηνε ποτέ μόνη της. Είχαν πολύ καλές σχέσεις. Τώρα δεν ξέρω πως το έκανε αυτό. Πριν τρεις μήνες είχαμε βγει για καφέ και του είχα πει οτι πρέπει να συνεχίσει κι εκείνος τη ζωή του, να την αφήσει μόνη της. Εκείνος δεν ήθελε να μείνει Χαλκηδόνα από ό,τι μου έλεγε, μου έλεγε ότι αν δεν ήταν η μητέρα μου μπορεί να πήγαινε και στο Λονδίνο μπορεί να έμενε και Θεσσαλονίκη, δεν ήθελε πάντως να μείνει στη Χαλκηδόνα», αποκαλύπτει φίλος του μητροκτόνου.

Σύμφωνα με τους γείτονες μάλιστα ο 34χρονος είχε παραδώσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του και το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 71χρονη.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του πάντως μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν άκαρπες, ενώ η κηδεία της γυναίκας τελέστηκε χθες Τετάρτη 5 Απριλίου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share