Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το μακάβριο εύρημα για τον Μάριο Παπαγεωργίου που μας "πάγωσε": «Στην τρύπα θα βρείτε το κρανίο του και κοντά σε αυτό το σώμα του!» - Μαρτυρία που σοκάρει (Video)

«Είναι όμως εκατόν ένα τοις εκατό σίγουρο αυτό που σου λέω. Για το κρανίο σου μιλάω, έτσι;»

25 Φεβρουαρίου 2023 07:37
Το μακάβριο εύρημα για τον Μάριο Παπαγεωργίου που μας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντεκα χρόνια έχουν περάσει από την απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου και το πτώμα του δεν έχει βρεθεί. Η πληροφορία που έφτασε στο «Τούνελ» σόκαρε την Αγγελική Νικολούλη. Κρατούμενος σε φυλακές υποστήριξε πως γνωρίζει το σημείο που άφησαν το άψυχο σώμα του Μάριου και το υπέδειξε, προκειμένου να ηρεμήσει η μητέρα του μετά από τόσα χρόνια, όπως είπε.

Ενώ, διαψεύστηκαν οι ελπίδες ότι μετά από δέκα χρόνια η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου που δολοφονήθηκε τον Αύγουστο το 2012 είχε εντοπιστεί καθώς τα οστά που βρέθηκαν σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια δεν ανήκουν τελικά στον άτυχο νεαρό, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται το θρίλερ για το πού μπορεί να βρίσκεται το σώμα του.

Ο δημοσιογράφος του «Τούνελ», Τάκης Νικολάου, μαζί με τον σκηνοθέτη, Σωτήρη Σπαθάρη, κατευθύνθηκαν στο χωριό που οδήγησε η πληροφορία. Κοντά στην Μαγούλα και πριν τα Δερβενοχώρια η εκπομπή «όργωσε» κυριολεκτικά το δύσβατο μέρος.

Τα ευρήματα είναι σοκαριστικά και ούτε οι έμπειροι συνεργάτες της εκπομπής δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

«Βλέπω κόκαλα;», αναρωτιόταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής με τον σκηνοθέτη να τον επιβεβαιώνει. Μετά από ώρες ερευνών, εντόπισαν την τρύπα, που υπέδειξε ο κρατούμενος και όπου σύμφωνα με τον ίδιο, εκεί ήταν το κρανίο του Μάριου.

«Το κρανίο φαίνεται να έχει σημάδι από σφαίρα. Πωωω…», αναφώνησε σοκαρισμένος ο δημοσιογράφος.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε. Τα αποτελέσματα του DNA θα δείξουν αν το κρανίο είναι πράγματι του Μάριου Παπαγεωργίου, αφού θα εξεταστεί από ανθρωπολόγο ή ανήκει σε κάποιον άλλο αγνοούμενο, που πιθανότατα έπεσε θύμα δολοφονίας.

Το νήμα των εξελίξεων στη συγκεκριμένη υπόθεση είχε ξετυλίξει η Αγγελική Νικολούλη, όταν μετά από πρωτοβουλία της εξετάστηκε το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του νεαρού άνδρα, με το οποίο εξαφανίστηκε. Τα ίχνη αίματος που βρήκε με τη βοήθεια του γενετιστή κ. Φιτσιάλου, δεν άφηναν αμφιβολία πως ο Μάριος είχε απαχθεί και δολοφονηθεί άγρια.

Ο «εγκέφαλος» της ομάδας που τον απήγαγαν και εξαφάνισαν, καταδικάστηκε, αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ τι του συνέβη και πού βρίσκεται το πτώμα του. Έντεκα βασανιστικά χρόνια για την μητέρα του, την κυρία Βαρβάρα, αλλά και την γιαγιά του, η οποία απεβίωσε με τον καημό ότι δεν έμαθε πού βρίσκονται τα οστά του αγαπημένου της εγγονού.

Η μαρτυρία του κρατούμενου που ρίχνει φως στην υπόθεση

Ο κρατούμενος σε φυλακές ενημέρωσε το «Τούνελ» για το σημείο που βρίσκονται τα οστά του Μάριου, όπως ισχυρίστηκε.

«Έχω μια πληροφορία… Είναι για τον Μάριο. Για το που είναι, κατάλαβες τώρα. Δεν μπορώ να σου πω τώρα από εδώ που είμαι. Είναι όμως εκατόν ένα τοις εκατό σίγουρο αυτό που σου λέω. Για το κρανίο σου μιλάω, έτσι; Υπάρχει και το σώμα στα πενήντα με εκατό μέτρα παραπάνω από εκεί».

Ο κρατούμενος, έδωσε το ακριβές στίγμα που βρίσκονται τα οστά.

«Σου είπα πώς θα στρίψετε και πού θα πάτε. Είναι και μια εκκλησία εκεί. Στο γεφύρι, εκεί στις πέτρες είναι από πάνω. Το κρανίο είναι εκεί σίγουρα, να ξέρεις. Είμαι 99,999 τοις εκατό ότι είναι εκεί αυτό που σου λέω. Για να ησυχάσει και αυτή η μάνα. Φίλε, σου είπα ποιος είμαι. Και όταν λέω κάτι να ξέρεις ότι ισχύει».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share