Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Κυπαρισσία: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του 31χρονου - Τον σκότωσαν και τον έθαψαν στην παραλία

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

9 Νοεμβρίου 2022 23:08
Έγκλημα στη Κυπαρισσία: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του 31χρονου - Τον σκότωσαν και τον έθαψαν στην παραλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Κυπαρισσία: Η ΕΛΑΣ εξιχνίασε τη δολοφονία του 31χρονου Αλβανού ο οποίος βρέθηκε θαμμένος στην άμμο σε θαλάσσια περιοχή. Παράλληλα, φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως από τη νέα γυναικοκτονία που έλαβε χώρα στη Μπούκα στη Μεσσήνη, όπου ένα 82χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και εν συνεχεία έδωσε τέλος στη ζωή του.

Τρία άτομα συνελήφθησαν για την υπόθεση με την αστυνομία να συλλαμβάνει δύο φερόμενους ως δράστες ενώ ο τρίτος παραδόθηκε μόνος του. Η σορός του 31χρονου άνδρα εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας θαμμένη στην άμμο στην παραλίας Καρτέλα από άνδρα που έκανε βόλτα με τον σκύλο του.

Η ιατροδικαστική εξέταση έκανε λόγο για δολοφονία αφού εντοπίστηκαν χτυπήματα στο κεφάλι από βαρύ μεταλλικό αντικείμενο. Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, είναι ένας 33χρονος αλλοδαπός, μια 30χρονη Ελληνίδα και ένας 24χρονος Έλληνας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, που έλαβε χώρα στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρία (3) άτομα, 30χρονος αλλοδαπός, 24χρονος ημεδαπός και 30χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και ληστεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι την 7.11.2022 και πρώτες πρωινές ώρες, ανωτέρω δράστες μαζί με τον 31χρονο επιβιβάστηκαν σε όχημα, μετέβησαν σε ερημική παραλία, όπου του προκάλεσαν θανατηφόρα χτυπήματα, αφαιρώντας του παράλληλα χρήματα και στη συνέχεια τον έθαψαν στην άμμο.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 33χρονος και η 30χρονη εντοπίσθηκαν χθες (8.11.2022) το βράδυ σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, προσήχθησαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share