Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Άσυλο Ηρακλείου: Διέρρηξαν το περιφερειακό γραφείο

Από το παράθυρο κατάφεραν να ''τρυπώσουν''

2 Νοεμβρίου 2022 13:05
Συναγερμός στο Άσυλο Ηρακλείου: Διέρρηξαν το περιφερειακό γραφείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απόπειρα επιτυχούς διάρρυξης δέχτηκε το Περιφερειακό γραφείο Ασύλου στο Ηράκλειο το οποίο βρίσκεται δίπλα απο κτίριο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, στην συμβολή των οδών Ελευθέρνης και Ηφαίστου.

Ενημερωθείτε επίσης για τις εξελίξεις στην υπόθεση στα Πετράλωνα

Οι δράστες έσπασαν το παράθυρο από το οποίο κατάφεραν να τρυπώσουν στο γραφείο και να αρπάξουν δύο φορητούς υπολογιστές, που ερευνάται τι ήταν καταχωρημένο στους "σκληρούς" δίσκους τους για να διαπιστωθεί αν μπορεί να το χρησιμοποιήσουν κυκλώματα διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών.

 Περιφερειακό γραφείο Ασύλου

Η Ασφάλεια διερευνά την κλοπή, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους δράστες.

Άδειασε σπίτι σε περιοχή της Κορινθίας

Εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Κορίνθου η διάρρηξη που είχε γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου σε ένα σπίτι στην κοινότητα Κεχριές του δήμου Κορινθίων και εντοπίστηκε ο 36χρονος Ρομά που είχε αρπάξει από το εσωτερικό του ηλεκτρικές συσκευές, ρολόγια, ακόμη και τα... φωτιστικά.

Ασφάλεια Κορίνθου

Μάλιστα, κατασχέθηκε το όχημά του που χρησιμοποίησε για να μεταφέρει τα κλοπιμαία. Η δικογραφία για κλοπή που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και έναν άγνωστο συνεργό του.

Δύο μπαταρίες υψηλού κόστους έκλεψαν από ένα απορριμματοφόρο και πετρέλαιο από ένα ακόμα δημοτικό όχημα, οι άγνωστοι δράστες που παραβίασαν την περίφραξη και εισέβαλαν στο αμαξοστάσιο του Δήμου, κοντά στο κοιμητήριο της πόλης του Αγρινίου. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί η Ασφάλεια Αγρινίου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share