Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Γκάζι: Μυστήριο με το θάνατο του 50χρονου - Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές (Video)

Ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός με σοβαρά τραύματα ενώ ως αίτιο θανάτου προσδιορίστηκε η ανακοπή

26 Σεπτεμβρίου 2022 10:10
Τραγωδία στο Γκάζι: Μυστήριο με το θάνατο του 50χρονου - Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στο Γκάζι: Δύο είναι τα δεδομένα που εξετάζουν οι αρχές για τον θάνατο 50χρονου στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικό και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή Ικαριέων και Ζαγρέως στον Κεραμεικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία θανάτου του 50χρονου άνδρα είναι η ανακοπή καρδιάς, γεγονός που περιπλέκει την έρευνα των αστυνομικών.

Οι Αρχές εξετάζουν δύο ενδεχόμενα, εάν δηλαδή η η καρδιακή ανακοπή που υπέστη ο 50χρονος ήταν αποτέλεσμα ξυλοδαρμού, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες ότι δέχθηκε ο άνδρας, ή αν οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Επίσης καλούνται να εξακριβώσουν αν τα σπασμένα δόντια και τα χτυπήματα στη μύτη και στο σαγόνι του άτυχου άνδρα οφείλονται σε ξυλοδαρμό ή από την πτώση του στο οδόστρωμα λόγω της ανακοπής.

Πλέον τον λόγο έχει ο ιατροδικαστής το πόρισμα του οποίου αναμένεται έως αύριο Τρίτη. Ο 50χρονος, διαζευμένος και πατέρας ενός παιδιού φέρεται να ήταν θαμώνας καταστημάτων της περιοχής με τον γιο του στην κατάθεσή του να αναφέρει ότι «δημιουργούσε προβλήματα. Ξέραμε τουλάχιστον δύο περιστατικά που δέχθηκε επίθεση».

Οι πρώτες - ανεπιβεβαίωτες- πληροφορίες θέλουν ο 50χονος να δέχθηκε επίθεση από νεαρούς επειδή πείραζε τις κοπέλες τους, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι χτυπήθηκε από άνδρα με μηχανή. Οι αρχές αναζητούν βίντεο από κατάστημα της περιοχής που θα ρίξει φως στην υπόθεση.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share