Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Νέα προθεσμία πήρε για να απολογηθεί ο Πακιστανός δολοφόνος της Νικολέττας - «Αυτό το γιατί θα με φάει» λέει ο πατέρας της (Video)

«Έχω να κοιμηθώ μέρες, νομίζω ότι το κοριτσάκι μου είναι κοντά μου»

8 Αυγούστου 2022 12:00
Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Νέα προθεσμία πήρε για να απολογηθεί ο Πακιστανός δολοφόνος της Νικολέττας - «Αυτό το γιατί θα με φάει» λέει ο πατέρας της (Video)
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Αύριο τελικά θα απολογηθεί 21χρονος Πακιστανός που αφαίρεσε της ζωή της 17χρονης Νικολέττας πριν από μια εβδομάδα στο Περιστέρι καθώς ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία.

Ο 21χρονος μετήχθη σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και μέσω του συνηγόρου του ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και να προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή, έτσι ώστε και να απαντήσει στο βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής κοπέλας εκτίμησε ότι αύριο η δικαιοσύνη μετά την απολογία του 21χρονου θα δείξει ότι η ποινή είναι η προσωρινή κράτηση και έπειτα στο δικαστήριο η ισόβια «για αυτόν τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή της Νικολέττας».

Η δήλωση του δικηγόρου της οικογένεια της 17χρονης, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου: «Δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής προς υπεράσπιση της κατηγορίας εναντίον του ανθρωπόμορφου τέρατος που στέρησε τη ζωή της Νικολέττας, της 17χρονης που δεν πρόλαβε να ζήσει καθόλου χαρές της ζωής, αλλά μόνο τις λύπες από 11 χρόνων που είχε τις περιπέτειες στην προσωπική της ζωή.

Ο αντίδικος που είναι αυτεπάγγελτος δικηγόρος ζήτησε να λάβει προθεσμία εκτός της πρώτης η οποία ελήφθη πριν δυο ημέρες για την αυριανή μέρα προκειμένου να απολογηθεί ο πελάτης του. Πιστεύω ότι αύριο η δικαιοσύνη μετά την απολογία θα δείξει ότι η ποινή είναι πρώτον η προσωρινή κράτηση και έπειτα στο δικαστήριο η ισόβια για αυτόν τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή της Νικολέττα.

Το κλίμα στην οικογένεια της άτυχης Νικολέττας είναι πολύ βαρύ, είναι ένας τεράστιος πόνος και από την πλευρά του πατέρα και από την πλευρά της μητέρας. Η σύλληψη του είναι μια σταγόνα παρηγοριάς γι' αυτούς τους ανθρώπους.

Ήθελαν να έρθουν και να συναντήσουν τον δολοφόνο της κόρης τους δεν ήταν όμως εφικτό. Η οργή του πατέρα είναι τεράστια και θα ήθελε να τον συναντήσει και είχε αυτή την πρόθεση, όπως και της μητέρας.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν άλλα τρία παιδιά και πρέπει να σταθούν στα πόδια τους για να μπορέσουν να τα μεγαλώσουν. Ο θυμός τους, η τεράστια οργή τους γι αυτό τον άνθρωπο και ένα μεγάλο γιατί συνοδεύει τις σκέψεις τους καθημερινά».

«Αυτό το γιατί θα με φάει» λέει ο πατέρας της

«Δεν θα ήθελα ποτέ να τον δω από κοντά. Εκτός αν μου τον φέρουνε μέσα στο σπίτι και τον κρατούσαν μια μέρα εδώ», σχολίασε στην ΕΡΤ ο πατέρας της 17χρονης, ενώ η σύγχυσή του λόγω πένθους φάνηκε στον Alpha όπου είπε κάτι διαφορετικό:

«Σίγουρα θα επιθυμούσα να τον δω, να ρωτήσω γιατί. Γιατί; Για ποιο λόγο; Πολλά γιατί. Μπορούσε να φύγει σαν άνθρωπος, να χωρίσει και τελειώσει η υπόθεση, να μη χάσουμε το κοριτσάκι μας».

Σε ότι αφορά την απολογία του Πακιστανού, ο πατέρας της 17χρονης είπε ότι περιμένει την απόφαση (σ.σ. του Εισαγγελέα), περιμένει να δει τι θα πει ο ίδιος, για ποιο λόγο σκότωσε την κόρη του.

«Έχω να κοιμηθώ μέρες, νομίζω ότι το κοριτσάκι μου είναι κοντά μου … Αυτό το γιατί θα με φάει», είπε ακόμα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share