Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Νεκρή 17χρονη - Αναζητείται ο σύντροφός της (Video)

Το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε από την μητέρα της νεκρή φέροντας μώλωπες στο σώμα της

2 Αυγούστου 2022 07:15
Νέα γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Νεκρή 17χρονη - Αναζητείται ο σύντροφός της (Video)
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Νεκρή εντοπίστηκε μια 17χρονη κοπέλα, μέσα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι. Σημειώνεται ότι πρόκειται για την τρίτη δολοφονία με θύμα γυναίκα στη χώρα μας, μέσα σε λίγα 24ωρα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε από την μητέρα της νεκρή φέροντας μώλωπες στο σώμα της.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για μια αλλοδαπή, πιθανότατα με καταγωγή από το Πακιστάν, οι οποία εντοπίστηκε δολοφονημένη στο σπίτι της επί της οδού Ραχώβης.

Οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφό της, καθώς θεωρούν ότι είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα επί της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι, ενώ έχουν προσαχθεί και εξετάζονται στη ΓΑΔΑ δύο άτομα καθώς φέρονται να γνωρίζουν για το περιστατικό.

Γυναικοκτονία στην Ζάκυνθο: «Φταίμε κι εμείς» - Συγκλονίζει ο γιος της 41χρονης

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο, με μία 41χρονη να χάνει τη ζωή της από τον 49χρονο σύζυγό της που την μαχαίρωσε. Μιλώντας στο STAR ο 20χρονος γιος της 41χρονη, αποκάλυψε πως η άτυχη γυναίκα φοβόταν πολύ και πως η επιθετική συμπεριφορά του συζύγου συνεχιζόταν για πολλά χρόνια.

«Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα, ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε γενικά με τη μάνα μου. Έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα και εγώ δεν ήμουν εδώ. Τα έκανε όλα για εμάς. Μόνο για τα παιδιά της. Ήταν η τέλεια μάνα. Λυπάμαι τα αδέλφια μου, πρέπει να βρούμε μια λύση και να συνεχίσουμε» είπε ο γιος του ζευγαριού.

Ο γυναικοκτόνος, ωστόσο, προκάλεσε με τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, καθώς υποστήριξε πως έχασε τον έλεγχο διότι είχε μάθει πως η 41χρονη τον απατάει.

«Τον τελευταίο καιρό είχα μάθει πως με απατούσε. Γι’ αυτό το λόγο ήμουν βίαιος απέναντι της. Το βράδυ μετά το περιστατικό έκατσα στο βουνό στη Μπόχαλη. Δεν είχα καταλάβει ότι τη σκότωσα. Μετανιώνω, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Με απατούσε κι έχασα τον έλεγχο», είπε ο 49χρονος.

Προκλητικός ο 51χρονος δράστης

Την ίδια ώρα, προκλητικός εμφανίστηκε στους αστυνομικούς ο 51χρονος γυναικοκτόνος. Ο δράστης αμέσως μετά τη δολοφονία της συζύγου του έφυγε από το σπίτι και η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να τον βρει. Τελικά, εντοπίστηκε στην περιοχή του Μαραθιά, στο Κερί. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν «τη σκότωσα γιατί με απατούσε».

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο μετά από τηλεφώνημα γειτόνων για ενδοοικογενειακό επεισόδιο, βρήκαν την γυναίκα αιμόφυρτη και σοβαρά τραυματισμένη. Άμεσα κάλεσαν ασθενοφόρο αλλά η άτυχη γυναίκα, κατέληξε λίγα λεπτά αφού έφτασε στο νοσοκομείο. Έφερε μώλωπες και εκδορές, καθώς και τραύματα στο λαιμό και τον θώρακα από το μαχαίρι.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share