Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονία στη Καβάλα: «Ήταν χειριστικός, κτητικός και ζήλευε πολύ» - Αποκαλύψεις για τον 55χρονο από κολλητή φίλη της 43χρονης (Video)

Δικαίωση ζητούν οι συγγενείς του θύματος

12 Μαΐου 2022 09:48
Γυναικοκτονία στη Καβάλα: «Ήταν χειριστικός, κτητικός και ζήλευε πολύ» - Αποκαλύψεις για τον 55χρονο από κολλητή φίλη της 43χρονης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γυναικοκτονία στη Καβάλα: Ο καθ' ομολογίαν δράστης της φριχτής δολοφονίας της συζύγου του, στην Καβάλα οδηγήθηκε πριν λίγες ώρες στις φυλακές Kομοτηνής. Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά αναφορικά με το προφίλ και το παρελθόν του 55χρονου συζυγοκτόνου στην Καβάλα.

«Ήταν ένας δεύτερος... Μπάμπης Αναγνωστόπουλος» λέει στο Star και την Άννα Σταματιάδου μια στενή φίλη της άτυχης Αϊντα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο συζυγοκτόνος έχει κι άλλο παιδί.

«Τον παντρεύτηκε από έρωτα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ έξυπνος. Ήταν ευπαρουσίαστος, αθλητικός, πάντα περιποιημένος με μορφωτικό επίπεδο και ήξερε πως να παρουσιάζει μια ωραία βιτρίνα και να γοητεύει τις γυναίκες. Ήταν ένας... Μπάμπης Αναγνωστόπουλος», δηλώνει μεταξύ άλλων η κολλητή της 43χρονης!

Η φίλη της Αϊντα περιγράφει στο Star το προφίλ του 55χρονου καθ’ ομολογία δράστη. Για ευνόητους λόγους δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομα της, τα στοιχεία της είναι όμως στη διάθεση του σταθμού. «Θέλω να δικαιωθεί η ψυχή της φίλης μου. Πρέπει να ακουστεί η αλήθεια...», λέει η ίδια.

«Υπάρχει και κάποιο άλλο παιδί...Έχει κι άλλο παιδί ο δράστης. Αυτός δεν είχε καμία σχέση με το παιδί , δεν ασχολούταν. Αυτό με προβλημάτιζε. Δεν ξέρω αν είχε κάνει γάμο. Ξέρω ότι είχε γίνει γνωστό λίγο πριν παντρευτεί την Αϊντα. Τότε προσπάθησα να της μιλήσω. Της είπα να αναζητήσει αυτή την γυναίκα και να ρωτήσει περισσότερα. Και μου είπε η Αϊντα ότι “αυτή δεν ήταν εντάξει μαζί του. Και δεν τον άφηνε να δει το παιδί’’»

Η φίλη της 43χρονης λέει επίσης πως ο δράστης «ήταν χειριστικός, κτητικός και ζήλευε πολύ. Η Αϊντα δεν μίλαγε τον τελευταίο καιρό για αυτά. Μπορεί απλά να έλεγε “είμαι στεναχωρημένη, έχουμε μαλώσει, όπως όλα τα ζευγάρια, έχουμε και εμείς καυγάδες”».

Δικαίωση ζητούν οι συγγενείς του θύματος

Φίλοι και συγγενείς αισθάνονται ενοχές, γιατί δεν κατάφεραν όπως λένε, να προλάβουν το κακό. Τώρα όλοι ζητούν δικαιοσύνη Ο πατέρας της αδικοχαμένης Αϊντα και ο αδελφός της προβήκαν σε δήλωση παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Προχθές ο καθ’ ομολογία δράστης μετά την πολύωρη απολογία του οδηγήθηκε στις φυλακές Κομοτηνής...Μάνα και πατέρας για τα δυο παιδιά του ζευγαριού θα είναι από εδώ και πέρα ο αδελφός της άτυχης φαρμακοποιού.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share