Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά - Πάντα προκλητικός και... θλιμμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα μου, αλλά...» (video)

«Πόσες φορές να πω συγγνώμη;»

11 Μαΐου 2022 11:14
Γλυκά Νερά - Πάντα προκλητικός και... θλιμμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα μου, αλλά...» (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πιστός στην υπερασπιστική του γραμμή της ομολογίας της δολοφονίας της Καρολάιν σε κατάσταση βρασμού ψυχικής ορμής εμφανίστηκε από την αρχή ο κατηγορούμενος συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, απολογούμενος στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ο κατηγορούμενος έδειχνε συγκινημένος και άνοιξε την απολογία του σκιαγραφώντας με τα πιο φωτεινά χρώματα την προσωπικότητα της Καρολάιν.

«Για αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε προς τον εαυτό μου, αυτό που χάθηκε ήταν αναντικατάστατο. Δεν άξιζε ούτε στην ίδια, ούτε στο σκυλάκι μας.

Δεν υπάρχει αρκετή λέξη συγγνώμη προς κανένα, ούτε προς την Κάρολαϊν που δεν είναι εδώ να χαρεί τη ζωή της, ούτε προς την κόρη μας που δεν θα χαρεί μητέρα της, ούτε προς την πεθερά μου που έχασε εξαιτίας μου ότι πολυτιμότερο μου εμπιστεύτηκε και δεν το προστάτεψα ,στη Ρόξυ πόσες φορές να πω συγγνώμη για ένα σκυλάκι που μεγάλωσε στην αγκαλιά μου.

Το τί συνέβη ακριβώς θα σας το πω με κάθε λεπτομέρειες και ειλικρινά. Δεν θα είναι είναι δικαιολογία, δεν προσπαθώ να εκλογικεύσω τίποτα από εκείνη τη μέρα. Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα μου ή που με καταριέται ένας μεγάλος αριθμός κόσμου που δεν με έχει γνωρίσει, με ενδιαφέρει μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ».

Στο μυαλό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Υπάρχει εμφανής μια έπαρση, μια διαταραχή της προσωπικότητας» - Ανατριχιαστική κατάθεση ψυχίατρου στη δίκη (Video)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έναν άνθρωπο ψυχρό, που προετοίμασε και εκτέλεσε το έγκλημα, περιέγραψε η ψυχίατρος και ψυχολόγος Άλκηστις Ηγουμενάκη, με εξειδίκευση στην ψυχική υγεία. Η ειδικός κατέθεσε σήμερα για τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου 2021.

Η κα Ηγουμενάκη κατέθεσε πως διακρίνει προετοιμασία για την εκτέλεση του εγκλήματος από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η οποία «διαρκεί πολλή ώρα». Παράλληλα, διαβάστε εδώ τα πρώτα λόγια του 34χρονου λίγο πριν το ετήσιο μνημόσυνο της Καρολάιν.

«Θεωρεί προέκταση της Καρολάιν τον σκύλο και τον σκοτώνει και αυτόν»

Η ψυχίατρος – ψυχολόγος, αναφερόμενη στη θανάτωση του σκύλου από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, είπε πως ο δράστης «θεωρεί προέκταση της Καρολάιν το κουτάβι και το σκοτώνει κι αυτό».

Ο θάνατός του, όπως είπε, διήρκησε όσο και της Καρολάιν. «Δε νιώθει τίποτα. Δεν τον νοιάζει τίποτα. Κάνει αυτό που κάνει για να καλύψει τον φόνο», σημείωσε.

Όπως κατέθεσε, η ίδια αντιλαμβάνεται πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει ναρκισσιστική συμπεριφορά και αντικοινωνική συμπεριφορά.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share