Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μονεμβασιά: Φωτογραφίες-σοκ μετά το φονικό τροχαίο - Προσοχή, πολύ σκληρές εικόνες!

Εικόνες ντοκουμέντο από το σημείο που έχασαν άδικα τη ζωή τους οι δύο άνδρες

10 Μαΐου 2022 18:35
Μονεμβασιά: Φωτογραφίες-σοκ μετά το φονικό τροχαίο - Προσοχή, πολύ σκληρές εικόνες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα λίγα μόλις λεπτά μετά το μακελειό στον κεντρικό δρόμο της Μονεμβασιάς. Οι εικόνες που έχουν υποστεί επεξεργασία, καθώς είναι πολύ σκληρές για να μεταδοθούν, αποτυπώνουν την αγριότητα της δολοφονίας.

Τα σώματα τον θυμάτων, κείτονται ακόμα στην άσφαλτο. Ήταν λίγο πριν τις 10 το βράδυ του Σάββατου (7/5), όταν ο 52χρονος αφού χτύπησε το μηχανάκι με τους δυο αναβάτες, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, πρώτα έσυρε τον οδηγό, 200 με 300 μέτρα.

Δείτε επίσης: Μονεμβασιά - Αμίλητος ο δράστης στους αστυνομικούς: «Θα σας πω αν με αφήσουν τα... παιδιά» (video)

Λίγα λεπτά μετά, το λευκό Fiat που βλέπετε στις εικόνες, θα κάνει αναστροφή και θα γυρίσει πίσω να τον αποτελειώσει και τον 77χρονο τραγουδιστή που κειτόταν ζωντανός στην άσφαλτο έχοντας χτυπήσει. Θα περάσει από πάνω του με ιλιγγιώδη ταχύτητα και μπροστά στα μάτια του αδερφού θα τον πατήσει και θα τον σύρει μέχρι την άλλη άκρη του δρόμου.

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα με τα ματωμένα ίχνη από τα λάστιχα στην άσφαλτο, τα κομμάτια από το σπασμένο μηχανάκι και η εικόνα του αυτοκίνητου του δράστη, δεν μπορούν να αποτυπώσουν το μέγεθος της τραγωδίας. «Δεν ήταν ο εαυτός του, τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια» δήλωσε φίλος του δράστη.

Δυο άνθρωποι δολοφονήθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, μπροστά στους συγγενείς τους, χωρίς να κανείς να μπορεί να συνειδητοποιήσει γιατί ο δράστης ξαφνικά και χωρίς κάποια αφορμή, πήρε το αυτοκίνητό του και άρχισε να σπέρνει τον θάνατο.

Μονεμβασιά: Μαρτυρίες για ύπαρξη συνοδηγού του 52χρονου που παρέσυρε και σκότωσε δύο άτομα! (Video)

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι.

Ο 52χρονος οδηγός του ΙΧ παρέσυρε επί 200 μέτρα δύο ηλικιωμένους επιβαίνοντες σε μηχανάκι με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να του απαγγελθούν κατηγορίες για διπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση. Εν τω μεταξύ, ο δράστης κρατείται στην αστυνομία και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη.

Αυτόπτης μάρτυρας: Δεν υπάρχει λογική εξήγηση, τρελάθηκε

Αυτόπτης μάρτυρας του φριχτού τροχαίου περιέγραψε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τι είδε την ώρα του περιστατικού.

Ο Κώστας Κάλλας, ήξερε και τους τρεις, τον δράστη και τα δύο θύματα, όμως δεν μπορεί να εξηγήσει τι έγινε. «Δεν υπάρχει λογική εξήγηση, το μυαλό μου δεν πάει πουθενά», είπε εκτιμώντας ότι, ο οδηγός «δεν γίνεται να μην καταλάβει ότι τον έσερνε», αφού «γύρισε και παρέσυρε και τον άλλον».

«Δεν υπάρχει λογική εξήγηση, τρελάθηκε», επανέλαβε ο μάρτυρας. Ο ίδιος άκουσε τον οδηγό τη στιγμή της σύλληψής του να λέει στους αστυνομικούς: «Πείτε μου ότι έβλεπα όνειρο».

Ως γνωστός θυμάτων – δράστη, ο κ. Κάλλας είπε πως «δεν νομίζω ότι γνωρίζονταν μεταξύ τους, δεν νομίζω ότι υπήρχαν προηγούμενα». Τέλος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπήρχε κι άλλο άτομο μέσα στο αυτοκίνητο.

Μαρτυρίες για υπάρξη συνοδηγού του 52χρονου που παρέσυρε και σκότωσε δύο άτομα

Την ίδια ώρα, νέες μαρτυρίες κάνουν λόγο για την ύπαρξη συνοδηγού στο αυτοκίνητο που σκότωσε τους ηλικιωμένους στη Μονεμβασιά. Η πληροφορία είχε γίνει γνωστή από τα πρώτα λεπτά μετά τη διπλή δολοφονία, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε από τις αρχές.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ένα ζευγάρι, που βρισκόταν για φαγητό σε ταβέρνα, ισχυρίζεται ότι ενδεχομένως μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη να υπήρχε και συνοδηγός, ενώ οι δύο νέοι μάρτυρες δηλώνουν έτοιμοι να καταθέσουν στην Αστυνομία. Στην ίδια εκπομπή μεταδόθηκε η πληροφορία ότι ο συνοδηγός κατέβηκε στο πάρκινγκ της ταβέρνας που επιχείρησε να κρυφτεί πρόσκαιρα ο δράστης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share