Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Άρχισε να χτυπιέται και να φωνάζει...» - Αποκαλύψεις συγκρατούμενης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου (Video)

«Το κάνουν πολλές όταν συνειδητοποιούν μόλις μπουν μέσα στο κελί ότι τα πράγματα...»

7 Απριλίου 2022 11:05
«Άρχισε να χτυπιέται και να φωνάζει...» - Αποκαλύψεις συγκρατούμενης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την εικόνα της Ρούλας Πισπιρίγκου από την πρώτη ημέρα που μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, παρουσίασε συγκρατούμενή της, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την απίστευτη απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις κάμερες στο νοσοκομείο «Παίδων»

Όπως είχε μεταφέρει η εκπομπή, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, λίγη ώρα αφόρου πέρασε την πόρτα των φυλακών την Τρίτη, άρχισε να χτυπιέται να φωνάζει, παρά το γεγονός ότι κάποιοι έσπευσαν να διαψεύσουν το περιστατικό.

Η συγκρατούμενή της, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «την έβαλαν σε ένα κελί φάτσα από εκεί που κρατούν κάποιους της 17 Νοέμβρη. Είναι μόνη της στο κελί. Ούτε της φώναξαν όταν μπήκε μέσα, ούτε τίποτα, αυτά είναι αρλούμπες».

Για την ψυχολογία της Ρούλας, αποκάλυψε: «Τρώει κανονικά, δεν φαίνεται ότι έχει πέσει και στην κατάθλιψη τη μαύρη, έτσι μας λένε. Βγήκε χθες μόνη της στον χώρο στο προαύλιο. Είναι μόνη της, δεν έχει καμία επαφή και ούτε καμία μας της φώναξε ή της είπε κάτι. Είναι κι άλλες μόνες τους, δεν είναι ότι υπάρχει ιδιαίτερη μεταχείριση για εκείνη».

«Αυτό που λένε ότι δεν έγινε, έγινε. Ότι φώναξε και άρχισε να χτυπιέται. Μόλις μπήκε, μετά από μία, μιάμιση ώρα αφότου μπήκε. Άρχισε να χτυπιέται και να φωνάζει και λένε ότι δεν έγινε. Έγινε. Το κάνουν πολλές όταν συνειδητοποιούν μόλις μπουν μέσα στο κελί ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως πίστευαν».

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Ρούλα με απείλησε να μη...» - «Βόμβες» από στενή της φίλη

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αποκλειστική μαρτυρία οικογενειακής φίλης πρόβαλε η εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας την απείλησε να μη βγει στα κανάλια. Η οικογενειακή φίλη ζήτησε να μην αποκαλυφθεί το όνομά της, καθώς φοβάται. Παράλληλα, την απόφαση να καταθέσει αύριο 08/04 αίτηση αποφυλάκισης έκανε γνωστή ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα είπε: «Εμείς την οικογένεια Λεγάτου – Πισπιρίγκου τη γνωρίζουμε και τη μητέρα της και τη Ρούλα. Για τον πατέρα της Ρούλας δεν έχω να πω άσχημη λέξη. Ήταν ένας καλός πατέρας. Η Ρούλα σαν παιδί ήταν οξύθυμη, αλλοπρόσαλλη. Η Ρούλα μας απείλησε γιατί παιδί μου έκανε μια ανάρτηση στο fb, πριν από τη σύλληψή της, που την έβριζε»!

Και πρόσθεσε: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο δικηγόρος της θα μας κάνει μήνυση, αν δεν την κατεβάσει. Δεν θα κάνει η ίδια η Ρούλα μήνυση γιατί σέβεται το παιδί του γιού μου, το εγγόνι μου. Την παρακαλούσα να σταματήσει, ότι θα μιλήσω στον γιο μου και μου είπε ότι εγώ σέβομαι το εγγόνι σου, αλλά κι εσύ μην τολμήσεις να βγεις στα κανάλια και να πεις ότι σε απείλησα. Επίμονα το έλεγε αυτό».

Και υπογράμμισε: «Δεν σου κρύβω ότι όταν μάθαμε ότι την έπιασαν, είπα δόξα τον Θεό. Δεν θα με παραξενέψει αν πιάσουν κι άλλους. Εγώ προσωπικά και η οικογένειά μου θα ηρεμήσουμε όταν τους πιάσουν όλους».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share