Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι κρύβεται πίσω από τις καταγγελίες για κακοποίηση της Τζωρτζίνας - Αποκαλύψεις Κώστα Γιαννόπουλου (Video)

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας

6 Απριλίου 2022 15:13
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι κρύβεται πίσω από τις καταγγελίες για κακοποίηση της Τζωρτζίνας - Αποκαλύψεις Κώστα Γιαννόπουλου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας. Η αποκάλυψη ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δεχτεί καταγγελία για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν η Τζωρτζίνα ήταν μόλις λίγων μηνών συγκλονίζει, καθώς πολλοί εκτιμούν πως αν είχε γίνει διεξοδική δουλειά από τις αρμόδιες υπηρεσίες, τα παιδιά σήμερα μπορεί να ζούσαν.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε τι ακριβώς ανέφερε η καταγγελία του 2014. Μάλιστα τόνισε πως τότε οι κοινωνικές υπηρεσίας είχαν επισκεφτεί την οικογένεια, ωστόσο δε διαπίστωσαν κανένα πρόβλημα και αποχώρησαν χωρίς να ερευνήσουν περισσότερο την υπόθεση.

Παράλληλα, ο Κώστας Τσουρός μέσα από το Mega Καλημέρα προχώρησε σε μία νέα αποκάλυψη για τον Μάνο Δασκαλάκη μία ημέρα μετά την προφυλάκιση της εν διαστάσει συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Με παρατάει, μέχρι χθες έλεγε...» - Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου στην υποστήριξη κατηγορίας από το Μάνο

«Λυπάμαι, αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο. Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα». Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου στο «άδειασμα» του Μάνου Δασκαλάκη για την υπόθεση των νεκρών παιδιών τους στην Πάτρα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share