Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Έσπασε» ο Μάνος Δασκαλάκης - «Τα στοιχεία εις βάρος της Ρούλας είναι αδιάσειστα - Ήταν υπόδειγμα μητέρας αλλά...»

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι σοκαρισμένος»

6 Απριλίου 2022 13:17
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Έσπασε» ο Μάνος Δασκαλάκης - «Τα στοιχεία εις βάρος της Ρούλας είναι αδιάσειστα - Ήταν υπόδειγμα μητέρας αλλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ξεκάθαρες αποστάσεις από την σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, πήρε ο πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης, μετά την συνάντησή του με την ανακρίτρια για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή, δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι σοκαρισμένος. Τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα σε βάρος της Ρούλας» δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης βγαίνοντας από την Ευελπίδων, αφού δήλωσε την παράσταση πολιτικής αγωγής.

«Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας, όταν ήμασταν μπροστά δεν έδινε καμία αφορμή. Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια για τα άλλα δύο παιδιά. Μέχρι τώρα δεν υπήρχαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια» τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης και διέψευσε ότι η μικρή Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Φοβήθηκε... Είναι άντρας...» - Αποκαλύψεις για τον Μάνο από κολλητό του φίλο

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Κολλητός φίλος του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Παράλληλα, ένα 24ωρο μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό, ο θεραπευτής της Τζωρτζίνας μίλησε πρώτη φορά τηλεφωνικά στο «Πρωινό».

Όπως είπε μένει στο σπίτι της μητέρας του. «Και ήταν πολύ υποστηρικτικός προς τη Ρούλα. Κι επειδή εγώ τους έζησα, ήμουν μέσα στο σπίτι έβλεπα μία Ρούλα όντως να αγαπάει τα παιδιά».

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η Ρούλα δεν ζήλευε τον σύζυγό της, καθώς της παρείχε τα πάντα. «Σε τι να τον ζηλέψει ακριβώς; Ό,τι ήθελε της το παρείχε, και καινούργια κινητά, τάμπλετ, τηλεόραση, είχαν φτιάξει ωραία το σαλόνι για τα παιδιά. Ήξερα ότι υπήρχαν κάποιες εντάσεις. Δεν νομίζω να ισχύουν αλλά ήξερα ότι ο Μάνος ήθελε σιγά σιγά να χωρίσει. Απλά είχε κουραστεί, δεν ήθελε άλλο. Δεν ένιωθε το ίδιο όπως πρώτα. Εάν είχε άλλη σχέση νομίζω θα φανεί από το Ανθρωποκτονιών, που θα τα ψάξουν όλα τα τηλέφωνα».

Όπως είπε απαντώντας στο γιατί ο Μάνος είπε στη Ρούλα ότι φοβάται ότι θα πάει και ο ίδιος και ο πατέρας του φυλακή, «φοβήθηκε μην τον πάρει η μπάλα, είναι άντρας της Ρούλας και είναι τα παιδιά τους».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share