Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Φύλακας της ανάβει το τσιγάρο! Η δήλωση πρώην κρατουμένου για το «νόμο» της φυλακής και... το τσιγκέλι (Video)

«Οποιοδήποτε αδίκημα έχει να κάνει με παιδιά ή ηθών...»

6 Απριλίου 2022 09:11
Ρούλα Πισπιρίγκου: Φύλακας της ανάβει το τσιγάρο! Η δήλωση πρώην κρατουμένου για το «νόμο» της φυλακής και... το τσιγκέλι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ειδικό κελί στις φυλακές Kορυδαλλού, μακριά από τις άλλες κρατούμενες και με ξεχωριστό ωράριο προαυλισμού, θα κρατηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να την προφυλακίσουν. Παράλληλα, νέα «βόμβα» έριξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον Μάνο Δασκαλάκη!

H 33χρονη θα βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές, σε κοντινή απόσταση από τα μέλη της 17 Νοέμβρη και της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Ακριβώς απέναντι, στην 6η πτέρυγα των φυλακών, κρατούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Το κελί της θα είναι στον πρώτο όροφο. Στη σιδερένια πόρτα, μέσω ενός μικρού ανοίγματος, θα επικοινωνεί με τους σωφρονιστικούς υπάλληλους. Στο εσωτερικό του κελιού υπάρχει ένα κρεβάτι και ένα παράθυρο τυφλό. Δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει με κανένα άλλο κελί και θα μιλά από το ατομικό της καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται έξω από το κελί. Δίπλα ακριβώς, είναι το αναρρωτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου προσωρινά παραμείνει σε ειδικό χώρο λόγω κορωνοϊού.

Πρώτο της αίτημα στους υπεύθυνους των φυλακών είναι να έχει τηλεόραση έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Η 33χρονη είναι μανιώδης καπνίστρια και έξω από το κελί της υπάρχει φύλακας που κρατά τον αναπτήρα και της ανάβει το τσιγάρο όποτε χρειάζεται, καθώς δεν της επιτρέπεται να έχει ούτε σπίρτα.

Πρώην κρατούμενος: “Ο νόμος της φυλακής”

Ένας πρώην κρατούμενος, μιλώντας στο Star, αναφέρθηκε στον “Νόμο των κελιών” και πώς αντιμετωπίζουν οι τρόφιμοι, υποδίκους που τους βαραίνουν τέτοιου είδους αδικήματα.

“Στον ειδικό χώρο πηγαίνουν όσοι χρήζουν προστασίας και δεν μπορούν να πατήσουν το πόδι τους στις πτέρυγες. Διότι έχουν μπει σε διαδικασίες που τους κυνηγάνε να τους φάνε ζωντανούς. Οποιοδήποτε αδίκημα έχει να κάνει με παιδιά ή ηθών, είναι για να σε βάλουν στο τσιγκέλι… Ό,τι δεν λέει ο νόμος που έχει ψηφιστεί, το λέει ο νόμος της ζούγκλας, της φυλακής”, είπε χαρακτηριστικά.

Το ίδιο φοβάται και η 33χρονη, όπως εκμυστηρεύτηκε στον δικηγόρο της, μετά την απολογία της και την απόφαση για προφυλάκιση.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share