Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Νέα «βόμβα» Θανάση Κατερινόπουλου: «Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους με τις εξελίξεις που έρχονται!» - Τι αποκάλυψε για τον Μάνο Δασκαλάκη (Video)

«Υπάρχει ένας γιατρός που είναι...»

6 Απριλίου 2022 08:52
Νέα «βόμβα» Θανάση Κατερινόπουλου: «Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους με τις εξελίξεις που έρχονται!» - Τι αποκάλυψε για τον Μάνο Δασκαλάκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία, αναφέρθηκε στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, της Ρούλας Πισπιρίγκου, που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και του Μάνου Δασκαλάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών. Παράλληλα, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη υπόθεση της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγες ώρες μετά την προσωρινή φυλάκισή της σε ειδικό χώρο στον Κορυδαλλό να ζητά την αποφυλάκισή της!

Ο επίτιμος ταξίαρχος εν αποστρατεία μίλησε στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του Star σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα και σημείωσε ότι υπάρχει ένας μακρινός συγγενής που είναι γιατρός, χωρίς να δίνει περισσότερες διευκρινήσεις, ενώ τόνισε ότι «μπορεί να οδηγηθούμε σε εκπλήξεις με την αιτία θανάτου».

«Να ξεκαθαρίσω ότι δεν ποινικοποιούνται οι συγγένειες. Δεν σημαίνει κάτι επειδή υπάρχει ένας γιατρός που είναι μακρινός συγγενής. Έχω την εντύπωση ότι ίσως οδηγηθούμε σε εκπλήξεις, αν διαπιστωθεί ότι η αιτία θανάτου δεν οφείλεται σε παθολογικά, αλλά άλλα αίτια», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε με νόημα στη συνέχεια ο κ. Κατερινόπουλος: «Δεν θέλω να γίνομαι μάντης κακών, τότε θα περιμένουμε περισσότερα πράγματα και κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους, αν δεν τον έχουν χάσει ήδη».

«Μήπως κάποιος ή κάποια “κρατάει” κάποιον;»

Εξάλλου, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στον Πέτρο Κουσουλό, ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Θα μου επιτρέψετε να διατηρήσω επιφυλάξεις. Έχουμε δει δύο συνεντεύξεις. Η μια που έχουν δώσει ως πονεμένο, χαροκαμένο, αγαπημένο ζευγαράκι. Τον πρώτο λόγο είχε η Ρούλα, ακολουθούσε ο Μάνος, συμφωνούσε μαζί της σε μια ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Και έχουμε εδώ άλλη μια συνέντευξη, την οποία έδωσε ο Μάνος. Ακολουθεί την ίδια τακτική: ίδια γλώσσα σώματος, ίδια γλώσσα στόματος, κρατάει και μια πισινή για το πού βρέθηκε η κεταμίνη», είπε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Μήπως αυτή η επικοινωνία ήταν μια μηνυματική επικοινωνία; Μήπως κάποιος κρατάει κάποιον ή κάποια κρατάει κάποιον; Εδώ είναι ο ρόλος των εισαγγελικών αρχών. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Ο καθένας έχει δικαίωμα, είτε είναι κατηγορούμενος είτε όχι, να λέει ό,τι θέλει. Δε μας έβγαλε πάντως τον πόνο που θα έβγαζε ένας πατέρας σε αυτές τις περιπτώσεις», ανέφερε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

«Είναι ακόμα αρχές. Είναι μακριές αυτές οι μέρες, όχι μόνο για την αναζήτηση της κεταμίνης, αλλά και οι επικοινωνίες μεταξύ ορισμένων ανθρώπων», κατέληξε ο κ. Κατερινόπουλος μιλώντας στο δελτίο του Star.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share