Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απομονωμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Το μεγάλο «φάουλ» που έκανε στο δικηγόρο του

Τον οδήγησε να εκτεθεί στον αέρα

15 Μαρτίου 2022 12:19
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απομονωμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Το μεγάλο «φάουλ» που έκανε στο δικηγόρο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δείχνει να συνεχίζει να έχει παραβατικό χαρακτήρα και μέσα στην φυλακή, με ένα νέο περιστατικό να έρχεται να προστεθεί στα ουκ ολίγα που έχουν απασχολήσει το πανελλήνιο σχετικά με εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο φονιάς της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά βρέθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Σουρέλη στη «Real News», να κάνει χρήση κινητού στην φυλακή, κάτι που απαγορεύεται. Ο ίδιος, μάλιστα, βρέθηκε σε πειθαρχικό συμβούλιο, όπου επεσήμανε πως το χρησιμοποιούσε για να μιλά με την οικογένειά του, αλλά τελικά δε γλίτωσε την ποινή.

Η τιμωρία για το νέο ατόπημα και η άγνοια του δικηγόρου του

Η τιμωρία του ήταν η αφαίρεση 100 πόντων, μαζί με απαγόρευση εργασίας, ήτοι να κάνει μεροκάματα στην φυλακή, για τους επόμενους έξι μήνες. Ο ίδιος, μάλιστα, έχει κάνει ένσταση, καθώς δε θέλει να χάσει τα μεροκάματα δύο εβδομάδων.

Το ακόμη πιο φοβερό σε αυτή την ιστορία, είναι πως ο δικηγόρος του έδειξε άγνοια του ζητήματος. Μπορεί την περασμένη Παρασκευή (11/3) να τον επισκέφθηκε, για να του δώσει τη δικογραφία, αλλά ο εντολέας του δεν έκρινε σκόπιμο να τον ενημερώσει, με αποτέλεσμα ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης να εκτεθεί στον αέρα του Alpha.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share