Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Αδιόρθωτος» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τον έπιασαν στις φυλακές να... (video)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που είδαν μέσα στο κελί του!

14 Μαρτίου 2022 11:16
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Αδιόρθωτος» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τον έπιασαν στις φυλακές να... (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία αποκάλυψη για τη δράση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού προχώρησε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σουρελής στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο οποίος έκανε γνωστό ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, «πιάστηκε» να έχει στην κατοχή του κινητό.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτά τα δύο πρόσωπα «καίνε» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Ο λόγος που δε γλιτώνει ο συζυγοκτόνος

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη έρευνα από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Κορυδαλλού, οι οποίοι μπήκαν στο κελί του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, και τον έπιασαν την ώρα που μιλούσε με κάποιο άτομο εκτός φυλακής. Μάλιστα, είχε και hands-free στην κατοχή του.

Ο πιλότος πέρασε από πειθαρχικό συμβούλιο, παραδέχτηκε ότι είχε κινητό, υποστήριξε ότι το άφησε άλλος κρατούμενος που έφυγε από το κελί και του επιβλήθηκε ποινή 100 πόντων και παύση εργασίας για έξι μήνες. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κάνει μεροκάματα στην καντίνα της φυλακής, τα οποία, αν καταδικαστεί, θα του μειώσουν τις μέρες της ποινής του. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τον έλεγχο ο ίδιος προσπάθησε να κρύψει το κινητό κάτω από το μαξιλάρι, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ο οποίος όπως είπε δεν γνώριζε κάτι. «Στην επικοινωνία μας δεν με ανέφερε κάτι τέτοιο, μιλήσαμε την περασμένη Παρασκευή».

Ο ασφυκτικός θάνατος της Κάρολαιν και ο θάνατος των 3 παιδιών στην Πάτρα - Τι αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αναφέρθηκε στην υπόθεση – «θρίλερ» με 3 νεκρά παιδιά της οικογένειας στην Πάτρα, μην αποκλείοντας το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου για κάποιο από αυτά και συνειρμικά έρχεται ξανά στην επιφάνεια η δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021, από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Και αυτό διότι η 20χρονη Κάρολαϊν είχε βρει, επίσης, ασφυκτικό θάνατο, σε ένα έγκλημα που σόκαρε την πανελλήνια κοινή γνώμη. Παράλληλα, νέα στοιχεία στο θρίλερ για το θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα παρουσίασε στην εκπομπή της Παρασκευής το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Όπως έλεγε τότε ο κ. Λέων, αναλύοντας τον θάνατο της Κάρολαϊν Κράουτς, «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για έναν ασφυκτικό θάνατο», προσθέτοντας πως τα λεπτά που απαιτούνται για να οδηγηθεί στον θάνατο ένας άνθρωπος με αυτόν τον τρόπο είναι περίπου 5 λεπτά.

«Είναι πιθανό ένας άνθρωπος να αντισταθεί όταν δεν είναι σε ύπνωση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κοπέλα κοιμόταν και λίγο πριν τον θάνατο, ξύπνησε και αιφνιδιάστηκε», έλεγε επίσης ο κ. Λέων.

Μάλιστα, έλεγε τότε ο κ. Λέων πως «το ότι ήταν μπρούμυτα δηλώνει ένα σημείο αιφνιδιασμού, δηλαδή από πίσω και με ένα μέσο, το μαξιλάρι», ώστε να μην ακουστεί κιόλας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως για το θάνατο των 3 παιδιών στην Πάτρα, ο κ. Λέων επισήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Τα στοιχεία προέρχονται από τη δημοσιόποιηση όλων πορισμάτων των πραγματογνωμόνων. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι με τα συγκεκριμένα ευρήματα, το φαινόμενο του ασφυκτικού θανάτου δεν μπορεί να αποκλειστεί και για τα δύο παιδιά. Υπάρχουν κοινά στοιχεία και στα δύο παιδιά».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share