Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: «Όλοι έχουμε ευθύνη για τον αδίστακτο...» - Τι λέει η δικηγόρος της αδικοχαμένης οικογένειας για την τραγωδία (Video)

Το 2013 με είχε πυροβολήσει & εμένα o κατηγορούμενος!

7 Μαρτίου 2022 09:36
Έγκλημα στην Ανδραβίδα: «Όλοι έχουμε ευθύνη για τον αδίστακτο...» - Τι λέει η δικηγόρος της αδικοχαμένης οικογένειας για την τραγωδία (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε η δικηγόρος της αδικοχαμένης οικογένειας από την Ανδραβίδα, Ιωάννα Παναγοπούλου. Η κ. Παναγοπούλου, αναφορικά με την επιθετικότητα του δράστη που είχε επαναληφθεί και παλιότερα, τόνισε πως η ελληνική κοινωνία κωφεύει απέναντι στο πρόβλημα.

«Λέμε δεν είναι η δική μου οικογένεια, ας μη το καταγγείλουμε», συμπλήρωσε και επισήμανε πως χρειαζόμαστε κοινωνική ευαισθησία και πως οι θεσμοί πρέπει να αρχίσουν να λειτουργούν ουσιαστικά. Παράλληλα, σε επίσημες ανακοινώσεις προχώρησε η Αστυνομία σήμερα στην Πάτρα για το τετραπλό έγκλημα στην Ανδραβίδα και τη σύλληψη του 61χρονου ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησε για τους θανάτους του ζευγαριού.

Ολοκληρώνοντας, η κ. Παναγοπούλου συνεχάρη την ελληνική αστυνομία για την επιχείρηση σύλληψης του δράστη, ο οποίος κρυβόταν και προσπαθούσε να αποφύγει τις έννομες συνέπειες των πράξεών του.

Ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης δήλωσε πως εάν υπήρχαν συγκεκριμένες καταγγελίες ενάντια του δράστη, έπρεπε να ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

Το 2013 με είχε πυροβολήσει & εμένα ο κατηγορούμενος

Συγκλονίζει η μαρτύρια του γείτονα του φερόμενου ως δολοφόνου στη Ανδραβίδα. Αποκάλυψε ότι και ο ίδιος είχε δεχθεί επίθεση από το συγκεκριμένο άτομο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share