Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέα τροπή στην υπόθεση Τοπαλούδη: Καταγγελία-σοκ για δολοφονία γυναίκας στο ίδιο σπίτι

Αποκάλυψη σοκ!

16 Φεβρουαρίου 2022 10:08
Νέα τροπή στην υπόθεση Τοπαλούδη: Καταγγελία-σοκ για δολοφονία γυναίκας στο ίδιο σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη σε δεύτερο βαθμό, της υπόθεσης της φοιτήτριας με καταγωγή από το Διδυμότειχο του Έβρου σόκαρε το πανελλήνιο.

Τον Νοέμβριο του 2018 η Ελένη Τοπαλούδη εντοπίστηκε νεκρή στη Λίνδο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είχε βιαστεί ομαδικών και δολοφονήθηκε από δύο άνδρες. Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση οι Μανώλης Κούκουρας και Αλέξανδρος Λούτσαϊ καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά.

Ωστόσο μία νέα πτυχή της υπόθεσης έδωσαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στη Δικαιοσύνη οι γονείς του θύματος, 18 ημέρες μετά το βιασμό και τη δολοφονία του παιδιού τους, στις 28 Νοεμβρίου 2018, έλαβαν μήνυμα στο Facebοok από άγνωστη γυναίκα, ρωσικής καταγωγής. Η άγνωστή αποστολέας η ισχυριζόταν ότι, στο ίδιο σπίτι στην περιοχή Πεύκους, που δολοφονήθηκε το παιδί τους, είχε δολοφονηθεί και μια άλλη γυναίκα, το 2009!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το ζεύγος Τοπαλούδη, η άγνωστη, επικοινώνησε στο facebook, με τους γονείς της φοιτήτριας καταγγέλλοντας τότε ότι, «πριν από 9 χρόνια, έγινε το ίδιο πράγμα με τη μητέρα της».

Συγκεκριμένα, στις 16 Δεκεμβρίου 2018, στις 22.18 το βράδυ, τους εστάλη μήνυμα, που έγραφε σε σπαστά ελληνικά και λατινικούς χαρακτήρες, τα παρακάτω (σε μετάφραση):

«Καλησπέρα σας. Συγγνώμη που σας ενοχλώ απλά ήθελα να πω ότι, στη Πεύκους στο σπίτι Κούκουρας 9 χρόνια πριν έχει γίνει τα ίδια πράγμα με τη μητέρα μου. Ακριβώς η ίδια δολοφονία. Δεν βρήκα άκρη. Αυτοί πληρώσανε πολλά χρήμα για να το κρύψουνε. Όλη την ψυχή μου μαζί σας. Πιστεύω αυτή φορά να πάει στη φυλακή, για μια ζωή. Καλή δύναμη και μεγάλη τύχη για σας. Ο θεός είναι μεγάλος».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ieidiseis.gr οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδης είχαν στείλει τα μηνύματα που είχαν λάβει στην τότε εποπτεύουσα τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Εισαγγελέα Εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου.

Νέα τροπή στην υπόθεση Τοπαλούδη: Καταγγελία-σοκ για δολοφονία γυναίκας στο ίδιο σπίτι

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share