Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη - Παππούς Άλκη: Οι πατεράδες αυτών είναι περήφανοι; (video)

Συγκλονίζει η ερώτηση που απηύθυνε μπροστά στις κάμερες

4 Φεβρουαρίου 2022 13:59
Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη - Παππούς Άλκη: Οι πατεράδες αυτών είναι περήφανοι; (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η ΕΛΑΣ ψάχνει τους συνεργούς του 23χρονου χούλιγκαν, ο οποίος συνελήφθη, ενώ ένα δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν ο παππούς και η γιαγιά του 19χρονου, που έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή. «Εγώ είμαι περήφανος για τα παιδιά που ανέθρεψα και για τα εγγόνια μου. Ρωτάω τον πατέρα αυτών των παιδιών: Είναι περήφανοι;», λέει ο παππούς του 19χρονου.

«Τέτοιο παιδί δεν υπήρχε στον κόσμο. Από καλοσύνη, από ευγένεια, μελετηρό, χαρούμενο… αυτό μόνο έχω να σας πω», τονίζει η γιαγιά του.

Σήμερα η ΕΛΑΣ άρχισε έρευνες σε συνδέσμους σκληροπυρηνικών οπαδών και στην Αττική. Πρόκειται για αστυνομική επιχείρηση που έρχεται σε συνέχεια αυτής που έγινε στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό τον εντοπισμό «πολεμοφοδίων» και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε επεισόδιο οπαδικής βίας.

Όλα αυτά έρχονται λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, με τις εξελίξεις να τρέχουν.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Αθήνα: "Ντου" της ΕΛΑΣ σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων

Σε πλήρη εξέλιξη από τις 12:30 η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, που προβλέπει εφόδους και ελέγχους σε συνδέσμους οπαδών όλων των ομάδων στην Αττική.

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις στους συνδέσμους ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή (video)

Το ξεκίνημα έγινε από την Ομόνοια και τον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ. Οι αστυνομικοί αναμένεται να κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι μέσα στα κτήρια που στεγάζονται υπάρχουν όπλα και ναρκωτικά.

Θυμίζουμε ότι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από το μεσημέρι έως και αργά το απόγευμα σε 13 συνδέσμους οπαδών των ομάδων της Θεσσαλονίκης, κυρίως του ΠΑΟΚ, αλλά και του Άρη και του Ηρακλή, στο πλαίσιο της παράλληλης έρευνας και δικογραφίας που γίνεται για την οπαδική βία, με αφορμή την εγκληματική ενέργεια σε βάρος του 19χρονου Άλκη, στην περιοχή του Χαριλάου.

χουλιγκαν-οπαδοι

Στους χώρους αυτούς βρέθηκε πλήθος αντικειμένων όπως ρόπαλα, στειλιάρια, ψαλίδια, μαχαίρια, σιδηρογροθιές και άλλα πρόσφορα για επιθέσεις αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και έχουν μεταφερθεί στην Ασφάλεια όπου γίνεται καταμέτρηση και αργότερα αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις.

Οι αρχές προχώρησαν επίσης στην σύλληψη δύο ατόμων, υπευθύνων συνδέσμων.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share