Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις στους συνδέσμους ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή (video)

Βρέθηκαν μαχαίρια, σιδερογροθιές και λοστοί

3 Φεβρουαρίου 2022 21:46
Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις στους συνδέσμους ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολοκληρώθηκαν οι παράλληλες αστυνομικές έρευνες σε συνδέσμους οπαδών, στη Θεσσαλονίκη.

Συνολικά ερευνήθηκαν 13 σύνδεσμοι σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος. Σύμφωνα με την αστυνομία, κατασχέθηκαν μαχαίρια, σιδερογροθιές, λοστοί κι άλλα αντικείμενα. Σε σχέση με τα ευρήματα, συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι συνδέσμων, 43 και 36 ετών.


Οι αρχές έψαξαν γραφεία φιλάθλων του ΠΑΟΚ, του Άρη αλλά και του Ηρακλή. Οι έρευνες έγιναν στο πλαίσιο εντοπισμού είτε συμμετεχόντων στη δολοφονική επίθεση έναντι του 19χρονου Άλκη, είτε στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες, όπως συνέβη χθες κατά την έρευνα των αρχών στον κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ «Θύρα 4» που βρίσκεται επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του «δικεφάλου του Βορρά», ενώ το ίδιο συνέβη και στην περιοχή του Ευόσμου. Από το εσωτερικό του συνδέσμου του ΠΑΟΚ επί της οδού Ορέστου, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλεξαν τουλάχιστον πέντε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με ευρήματα, αλλά και επτά κάσες. Τα ευρήματα αυτά θα μεταφερθούν για εξέταση. Παράλληλα, έφοδος της Αστυνομίας έγινε και στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας.


Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μεταλλικά στειλιάρια και κράνη. Επίσης, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και μεταλλικά αντικείμενα αλλά και διάφορα ατομικά εργαλεία.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, από το εσωτερικού του συνδέσμου του ΠΑΟΚ που βρίσκεται επί της οδού Ορέστου, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλεξαν τουλάχιστον πέντε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με ευρήματα, αλλά και επτά κάσες. Τα ευρήματα αυτά θα μεταφερθούν για εξέταση.

Παράλληλα αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν έρευνες και σε σύνδεσμο φίλων του Άρη, που στεγάζεται κοντά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Από το σημείο έφυγαν με τρεις μαύρες σακούλες γεμάτες ευρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν Αστυνομικοί της ΥΑΒΑΧ έλεγξαν το στειλιάρια, σιδερόβεργες, πυρσούς, καπνογόνα και ένα μπιτόνι με βενζίνη.

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ και στον σύνδεσμο του Ηρακλή

Επιχείρηση στο κτίριο και της Αυτόνομης Θύρας 10, του κεντρικού συνδέσμου των οπαδών του Ηρακλή, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε η αστυνομία. Συγκεκριμένα στην οδό Μητρ. Γενναδίου εγκαταστάθηκαν δυνάμεις της Τάξης και της Ασφάλειας, ενώ αστυνομικοί της ΥΑΒΑΧ έλεγξαν το εσωτερικό του κτιρίου.

Από τον σύνδεσμο κατασχέθηκαν στυλιάρια, κράνη και ένα σκεπάρνι. Η επιχείρηση έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Πηγή: protothema.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share