Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γρεβενά: "Στραγγάλισα τη μάνα μου γιατί έκαψε το φαγητό" - Ο μητροκτόνος είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του το 1993

Νέες πληροφορίες που σοκάρουν βλέπουν το φως της δημοσιότητας

16 Δεκεμβρίου 2021 11:52
Έγκλημα στα Γρεβενά:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 59χρονος άνδρας που έπνιξε την 83χρονη μητέρα του, είχε στραγγαλίσει το 1993 και τη γιαγιά του, όπως ανέφεραν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Για εκείνο το έγκλημα είχε καταδικαστεί και φυλακισθεί. Αποφυλακίστηκε όμως, άγνωστο μέχρι στιγμής πότε, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και γι’ αυτό νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικές δομές.

Σόκαρε με τα όσα ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 59χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο 59χρονος φέρεται να ομολόγησε στους Αστυνομικούς, πως οδηγήθηκε στο αποτρόπαιο έγκλημα γιατί η μητέρα του έκαψε το φαγητό.

εγκλημα-γρεβενα

Τι βρήκε ο ιατροδικαστής

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 83χρονης κάνουν λόγο για "ασφυκτικό θάνατο από συμπίεση λαιμού".

Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε το χρόνο τέλεσης του εγκλήματος γυρω στο μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Το βράδυ της ίδιας μέρας ο 59χρονος φέρεται να απευθύνθηκε σε γραφείο τελετών για να δρομολογήσει την κηδεία της άτυχης ηλικιωμένης αναφέροντας μάλιστα ότι επρόκειτο περί αιφνίδιου θανάτου.

εγκλημα-γρεβενα

Οι κινήσεις του όμως κίνησαν υποψίες και τελικά παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή που αποκάλυψε το έγκλημα.

Ακολούθησαν αστυνομικές αναζητήσεις που οδήγησαν στην προσαγωγή και τη σύλληψή του. Εξεταζόμενος από αστυνομικούς της Ασφάλειας Γρεβενών ο 59χρονος φαίνεται να κατέθεσε ότι δεν θυμάται τί έκανε.
Οδηγείται στην εισαγγελέα πρωτοδικών Γρεβενών για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share