Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Η πεθερά σκότωσε τη νύφη έξω από το ζαχαροπλαστείο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή της (video)

Αποκαλύφθηκε η σχέση που είχαν οι δύο γυναίκες μεταξύ τους

13 Δεκεμβρίου 2021 14:24
Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Η πεθερά σκότωσε τη νύφη έξω από το ζαχαροπλαστείο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχασε τελικά την μάχη να κρατηθεί στη ζωή η γυναίκα που δέχθηκε πυροβολισμούς το πρωί της Δευτέρας (13/12) σε ζαχαροπλαστείο στην Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης.

Όπως μετέδωσε το GRTimes, η δράστις φέρεται να είναι η πεθερά και το θύμα η νύφη, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα.

εγκλημα-θεσσαλονικη

Πήγε να πάρει ψωμί

Όπως δήλωσε ο αδελφός του θύματος, Γιώργος Φουντούνας, η αδερφή του πήγαινε να πάρει ψωμί από το ζαχαροπλαστείο που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο υγείας, όταν εκείνη τη στιγμή ένα άτομο που κατέβηκε από αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον της με καραμπίνα τουλάχιστον τρεις φορές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.

Η 53χρονη είχε καταγωγή από τα Τρίκαλα, ενώ τον τελευταίο περίπου ενάμιση μήνα ζούσε στην Νέα Μάδυτο, στο σπίτι του αδελφού της.

εγκλημα-θεσσαλονικη

Ο κ. Φουντούνας δήλωσε πως δεν γνωρίζει να είχε κάποιες διαφορές η αδερφή του με την πεθερά της.
Ανέφερε ωστόσο ότι πριν χρόνια η 53χρονη είχε χωρίσει και με τον πρώην άντρα της είχε κάποιες διαφορές.

Κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία της πνοή.

Πηγή βίντεο: grtimes.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share