Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε η γυναίκα που δέχθηκε πυροβολισμούς σε ζαχαροπλαστείο

Κατά τη διάρκεια διακομιδής της έπαθε ανακοπές...

13 Δεκεμβρίου 2021 12:49
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε η γυναίκα που δέχθηκε πυροβολισμούς σε ζαχαροπλαστείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπέκυψε στα τραύματά της η γυναίκα που δέχθηκε πυροβολισμούς το πρωί της Δευτέρας σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τον τόπο του συμβάν στο τοπικό Κέντρο Υγείας και από εκεί στο Ιπποκράτειο. Κατά τη διάρκεια διακομιδής της έπαθε ανακοπές, ενώ οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες με ανανήψεις. Η γυναίκα τελικά λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι υπέκυψε στα τραύματά της.

Υπέκυψε η γυναίκα που δέχθηκε πυροβολισμούς σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για την τραγωδία με 34χρονο που σφηνώθηκε σε πόρτα και πέθανε

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα τραγωδία με συρόμενη πόρτα, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 34χρονος έχασε τη ζωή του όταν σφήνωσε σε αυτή.

Ήταν λίγο μετά τις 18:00 το Σάββατο, όταν ο άνδρας στην προσπάθειά του να κλείσει τη συρόμενη μεταλλική πόρτα της εισόδου φαρμακαποθήκης, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σφηνώθηκε σε αυτήν με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

θεσσαλονίκη-1

Ο νεαρός φαίνεται πως ήταν ιδιοκτήτης της εταιρείας, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, και είχε έναν 3χρονο γιο. Τον άνδρα εντόπισε λίγο μετά ένας περαστικός, που ειδοποίησε άμεσα αστυνομία και πυροσβεστική, αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία διερευνώνται από τις Αρχές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share